Showbiz Prisjetila se djetinjstva

Senida: Moji su iz Crne Gore, tamo sam išla dva puta godišnje

Jedna od trenutno popularnijih pjevačica Senida Ajdarpašić otkrila je detalje svog djetinjstva, a zatim otkrila da je upravo taj period najviše vezuje i sjeća na Svetlanu Cecu Ražnatović.

Naime, njeni roditelji porijeklom su iz Crne Gore u kojoj je kao mala provodila dosta vremena, čak dva puta godišnje tokom njenog odrastanja, što je bilo dovoljno da zavoli domaće izvođače.

“Moji su iz Crne Gore, tamo sam išla dva puta godišnje tokom odrastanja. Slušam Cecu, Merlina…”,  rekla je Senidah za slovenački portal “siol.net” .

Senidah je ispričala kako je u tom periodu često znala da zabavlja svoje rođake, glumeći da je upravo Ceca Ražnatović.

“Sestra i ja smo znale da zabavljamo rođake u Crnoj Gori uz njene pjesme. Pravile bi mini nastupe, male bine, pjevale uz Cecu, igrale… Moja mama je željela da bude pjevačica, ali joj porodica to nije dozvoljavala”, sa sjetom je ispričala Senidah, spomenuvši majku koja joj je preminula.

Podsjetimo, Senidah je svoju uspješnu karijeru započela prije nekoliko godina prvo kao pjevačica u Sloveniji, međutim megahitom “Slađana”, njena popularnost je buknula i proširila se na teritoriju čitavog Balkana.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
QueenTinkulica
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Queen
Gost
Queen

Senida 💙❤

Tinkulica
Gost
Tinkulica

Sanida Hajdarpasic SANIDAH

Send this to a friend