Showbiz

Severina o snimku sa jahte: Nisam izašla iz kuće šest mjeseci, danas se tome smijem

Pjevačica Severina Kojić dala je veliki intervju za magazin “Nedeljnik” u kojem je pričala o nasilju, privatnim borbama, Mileni Radulović i glumicama koje su iznijele bolna priznanja.

Međutim, spomenula je i svoj eksplicitni snimak sa jahte, objavljen 2004. godine, a na kojem je sa tadašnjim partnerom Milanom Lučićem.

Mnogi su mišljenja da je pjevačica sama, zarad reklame, dala snimak u javnost, ali ona tvrdi da su to neistine.

“Nikad nisam tražila da moja intima izađe vani. To je bio veliki šok. Dala sam onda dva intervjua povodom toga, i to je bilo to. Bilo je teško, ali preživjela sam. U rok službe ili, što bi u Splitu rekli, tempi pasati. Ali eto, bila je to zabava, nekima i dan-danas. Pa kad mi nemaju šta reći, onda mi spominju taj nesrećni snimak s broda”, priča Severina, koja dalje navodi na koji način su joj prijatelji, ali i majka svojevremeno davali podršku:

“Ali moja Lepa Smoje me je tad nazvala i rekla: “Mala, koji su to punjetari (splitski izraz za nedorasle mladiće)? Kad je ona stvar imala veze sa moralom? Ko je to izmislija?” Peki me je tad nazvao da me nasmije i rekao: “Pa ne možeš snimat sve u jednom kadru. Trebala si raskadrirat…” Arsen Dedić je pak krenuo telefonski razgovor na način: “Koleginice, čujem da vam treba filmska muzika?” Mater je bila najpreciznija, rekla je: “Ajde, ćerce, jednom ćemo se tome smijat.” I smijemo se danas”, navela je Seve.

Ipak, ovaj događaj joj nije oduvijek bio smiješan. Naprotiv, prošla je kroz mučan proces.

“Ali tad nisam šest mjeseci izašla iz kuće. Prvo je bilo žaljenje, a onda osuda da sam to sama dala zbog popularnosti. Čitala sam da su i Mileni to spočitavali. Ali, hljeba i igara… Pod rubriku Zabava i Show”, zaključila je pjevačica u intervjuu za Nedeljnik.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
NidzoAlienwareOrli-banPODGORICA
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nidzo
Gost
Nidzo

Samo jako seve !!

Alienware
Gost
Alienware

Nevinasce…

Orli-ban
Gost
Orli-ban

Kad je došla korona nisam iz kuće izlazio 6 mjeseci, sada se tome smijem.

PODGORICA
Gost
PODGORICA

Vrlo vazna vijest

Send this to a friend