Showbiz Slušala muža, pa griješila

Severina zbog Igora u ogromnim dugovima

Slušajući svog supruga, Igora Kojića, Severina je naprvila brojne promašaje u karijeri, prenose izvori bliski pjevačici iz Splita.

“Kada je upoznala Igora, bila je vrlo popularna i uspješna, imala je hitove, pravila velike turneje i mnogo zarađivala, a onda je sve krenulo nizbrdo. Igor ju je nagovarao da podiže kredite, uvukao u ratove i sudske sporove sa Milanom Popovićem, a sada će morati da plati na stotine hiljada eura kazne jer je Igor objavljivao fotografije njenog maloljetnog sina uprkos Milanovoj zabrani. Na kraju je izgubila i starateljstvo nad sinom”, piše Svet.

Pjevačica je bila raskinula saradnju sa Tomislavom Petrovićem, koji joj je bio menadžer 17 godina, upravo zbog Igora. Međutim, ponovo rade skupa.

„Seve i Igor definitivno više nisu zajedno, a ona se sada trudi da povrati popularnost koju je imala prije braka sa malim Kebom. Žena je u velikim dugovima, obje nekretnine su joj pod hipotekom, astronomske sudske kazne i takse dolaze na naplatu, novac ne pristiže… Ozbiljni su to problemi. Po zvaničnim podacima njena firma je prošle godine imala gubitak, pa su finansijski kontrolori ustanovili da zbog lošeg poslovanja nema osnova za naplatu poreza. Seve se sada uzda u Tomicu, on joj je jedina nada da izbegne bankrot”, kaže dobro obaviješten izvor.

8

avatar
1000
7
1
0
 
8
GospoceVericaIstinaINESKorona
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Verica
Gost
Verica

Nikada veće hitove i popularnost nije imala nego dok je bila sa Kojićem. Nije Seve od onih žena koje slušaju tuđe mišljenje pa tako nije ni slušala nikoga. Raskinuli su najviše zbog njene porodice, nisu hteli da ga prihvate i to je dodatno bolelo.Niko je ne pita kako je njoj, svi se prave da su uz nju a ustvari samo… Više »

Istina
Gost
Istina

Nista gore nego imati, pa nemati…

INES
Gost
INES

Virujem u te

Korona
Gost
Korona

Seve lako ćeš ti to sve vratit jedan pornić novi i super

mala murtenica
Gost
mala murtenica

E pa Seve ..oces da ljubavis su Kojici …

Ooommm
Gost
Ooommm

A to se dogadja zivim ljudima…(jos i nerazmislajuci svojom glavom vec libidom)

Gospoce
Gost
Gospoce

Ajmo visoki moral, ammmm

Ela
Gost
Ela

Treba stat na balun, vidit koji zaokret je potrebno učiniti u životu. Možda se dobro zagledati u dušu i upitati ju: – Kud ideš dušo?

Send this to a friend