Showbiz

Severinin i Igorov razvod na skeneru starijeg Kojića: Živ čovjek pogriješi, ne znam ima li sin novu djevojku

Severina; Foto: Matea Smolčić Senčar

Navodna ljubavna veza Igora Kojića, sina pjevača Dragana Kojića, i glumice Teodore Bjelice posljednjih dana goruća je tema na srbijanskoj šoubiz sceni.

Ukoliko se informacija koju su pojedini mediji objavili ispostavi kao tačna, biće to prva javna veza Kojića nakon razvoda braka sa Severinom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Teodora Bjelica (@teodorabjelica)

Telegraf je pokušao da više informacija o svemu dozna od starijeg Kojića, no popularni Keba nije se dao prevariti – napomenuo je da ne želi da utiče na to šta srce njegove djece (pored Igora ima kćerku Natašu) bira i bio je zakopčan do grla.

“Živ čovjek pogriješi, nisu prvi koji su se razveli. To sam davno obećao Igoru i Nataši da neću pričati o njima. Lakše će svi doći do mene nego do njih dvoje. On je nedavno dao intervju gdje je mnoge stvari objasnio. Ne želim da pričam o njegovim vezama, da li ima djevojku, ne znam. Nije me upoznao sa novom djevojkom, ne vjerujem novinama, dok mi on ne kaže. On će da mi kaže: ‘Ćale, tako je ili nije’. Izbor njegovog srca je njegova stvar, ja ga podržavam”, objasnio je Dragan Kojić.

Send this to a friend