Showbiz tvrdi da je pokojni pjevač pokušao da je prebije

Šinejd O’Konor: Prins je pokušao da me prebije

Pjevačica Šinejd O’Konor tvrdi da je pokojni pjevač Prins jednom prilikom pokušao da je prebije, tokom, kako je navela, “zastrašujućeg incidenta koji se dogodio u njegovoj kući”.

Šinejd O’Konor (52) je rekla da je pjevač u jednom trenutku postao nasilan i da je odlučila da se brani, prenosi britanski “Metro”.

Šinejd, koja je 1990. godine snimila hit pjesmu “Nothing Compares 2 U”, navela je da ju je Prins jurio po kući i da ga je ona “pljunula” i da je kada se zbunio, uspjela da pobjegne.

Bježeći, kako je ispričala, zakucala je na prva vrata na koja je naišla, jer je pjevač sjeo u atomobil i navodno pojurio za njom.

“Sreli smo se jednom ali to se nije najbolje završilo. Završilo se tako što je on pokušao da me bije, a ja sam se branila. Bilo je to zastrašujuće iskustvo”, rekla je ona tokom intervjua za “Dobro jutro Britanijo”.

“Pozvao me je jedne večeri u svoju kuću u Los Anđelesu i bez razmišljanja sam otišla. Želio je da budem njegov štićenik, jer sam tada tek snimila pjesmu (Nothing compares 2 U) i tada mi je rekao da ne smijem da psujem u intervjuima. Irci sve vrijeme psuju i ja sam mu rekla gdje može da ide. Opsovala sam ga”, rekla je ona i nastavila:

“Tada je otišao na sprat i vratio se s jastukom u kojem se vidjelo da se nalazi nešto čvrsto. Počeo je da me juri. Istrčala sam iz kuće kada me je pojurio kolima”, objasnila je pjevačica.

Prins je umro 2016. godine kada je imao 57 godina nakon slučajnog predoziranja fentanilom.

Send this to a friend