Showbiz

Smetaju joj paparaci u Crnoj Gori

Pjevačica Lepa Brena je u okviru turneje “Zar je važno dal’ se peva ili pjeva” posjetila i Crnu Goru. Ona je u Budvi održala koncert, ali i odmarala par dana sa suprugom, bivšim teniserom Slobodanom Žvojinovićem.

Iako voli da dolazi i odmara na crnogorskom primorju, legendi jugosloveske estrade nešto veoma smeta tokom boravka u našoj zemlji:

“U Crnoj Gori jedini nam je problem to što nas paparaci prate u stopu, kao da se krijemo, a za to nemamo razloga. Smiješno je što misle da ih ne vidimo. U svakom slučaju, čovjek ne može da izigrava ludilo i hoda uvučenog stomaka, ne jede, ne pije i ponaša se kao pozer. Poslije toliko godina na sceni, ne spadam u kategoriju onih koji slikaju dekolte. Uvijek sam potpuno prirodna, ali je neumjesno da nam se oduzima privatnost”, kaže Brena koja je tokom boravka na našem primoju koje je obilazila jahtom, saznala da će njen pastorak Filip postati otac.

Naime, njegova supruga, pjevačica Aleksandra Prijović, u blagoslovenom je stanju.

“Vijest o tome da će Aleksandra i Filip imati bebu odjeknula je u našoj familiji, a nakon mjesec dana to nam je saopštio Boba koji je prvi saznao. On je čovjek svjetskih manira i tu informaciju sačuvao je za najuže članove porodice, što je u javnosti pogrešno protumačeno. Ipak, smatramo da je na roditeljima hoće li i kada javnost saznati. Mi smo srećni jer je to prvo unuče u našoj familiji”, kaže pjevačica.

4 Komentara na "Smetaju joj paparaci u Crnoj Gori"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend