Showbiz Obožavaoci im ne vjeruju da su skupa

Šon Mendes i Kamila Kabeljo: Strasna romansa ili PR priča?

Čini se da su 21-godišnji Šon Mendes i 22-godišnja Kamila Kabeljo idealan par. Mladi su, popularni na internetu, a sada redovno objavljuju hitove. Ali nešto u njihovoj vezi nervira obožavaoce i sigurni su da su sve to započeli PR menadžeri zvijezda.

Prvi razlog je spot. Naime, 21. juna Šon i Kamila objavili su zajedničku numeru „Senorita“, a 5. jula pojavile su se prve glasine da su u vezi.  Čini se da je sve logično: dugo su radili na romantičnoj pjesmi i kao rezultat toga prijateljstvo je preraslo u vezu. Ali fanovi vjeruju da su sva romansa i javni poljupci potrebni samo za promociju klipa u vrhu Billboard-a. Govoreći o poljupcima za javnost, Mendes i Kabeljo uopšte se ne kriju od paparaca, izgleda da ih uopšte ne primjećuju. Njihovi poljupci zabilježeni su objektivom negdje sredinom jula, sljedeći put su fotografisani na zajedničkom odmoru u Majamiju, a slike paparaca izgledale su kao naslovnica albuma.

Mreža je takođe dobila fotografije na kojima možete vidjeti kako ih fotograf slika. Otkrio je odnekud gdje će tačno biti par, bio u mogućnosti da se približi ovoj plaži i tamo priđe zvijezdama što je bliže moguće. U isto vrijeme, postojao je samo jedan paparaco, mada se oni obično okupljaju u malim grupama i love zvijezde. Par se takođe, očigledno nije usprotivio, nije otjerao fotografa i nastavio da se strastven ljubi i grli. Ista situacija ponovila se i na pjevačevoj rođendanskoj zabavi. Kamila i Šon poljubili su se usred vesele gužve kada su desetine kamera snimale. U svakom slučaju, zajedničke fotografije para tokom šetnje ili u kafiću slične su kadrovima iz filma. Izgledaju savršeno, osmjehuju se i poziraju. Otuda sumnje fanova da je sve ovo produkcija. Pa, možda postoje ljudi koji uvijek mogu izgledati savršeno!

Intrigira i to što Šon ni Kamila nisu podijelili vijesti o vezi sa drugim ljudima i nisu baš dijelili detalje svog ličnog života sa svijetom. Mogli su da se pojave negdje zajedno ili da ih uhvate paparaci, ali na kameri nije bilo zagrljaja i poljubaca.

Otkako je kročio na scenu, o Mendesu kruđe priče da je homoseksualac. On je medijima uvijek demantovao te informacije: „Prvo, nisam gej. Drugo, uopšte ne bi trebalo da ima veze da li sam gej ili ne. Sva pažnja treba da bude usmjerena na muziku, a ne na moju orjentaciju”.

Pjevač je takođe izjavio da stalne sumnje fanova loše utiču na njegovo mentalno stanje, čak je morao i da potraži pomoć ljekara. U intervjuu za Rolling Stone kasnije je izjavio: “Čini mi se da bi trebalo da me vide u javnosti sa djevojkom, kako bi dokazao ljudima da nisam gej”.

Možda ga je pjevačev agent saslušao i odlučio da mu malo pomogne? Možda je, naravno, veza stvarna ali za sada se cijela ova situacija čini sumnjivom.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
MirkoGruna Stramen
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mirko
Gost
Mirko

Kako joj je ova gornja usna podignuta ne može je poljubit da valja ahahaa

Gruna Stramen
Gost
Gruna Stramen

i tata bi, sine

Send this to a friend