Showbiz

Sredila se za sve pare: Ovako je Seve izgledala prije plastičnih operacija

Devedesetih godina Severinin talenat prepoznao je Zrinko Tutić koji je procijenio da bi upravo ona mogla da postavne velika zvijezda. Tada je lijepa Splićanka pobijedila na Zagrebačkom festivalu pjesmom ”Sklopi oči muzika dok svira”.

Kada je Tutić nazvao Severinu i ponudio joj saradnju, javila se njena majka Ana i pitala:”Je li to onaj Zrinko ili nas neko zeza?”.

Ugovor su potpisali 1992. godine. Tada je s pozajmljenih 4.000 maraka Severina iznajmila svoj prvi stan u Zagrebu, a danas joj za haljinu nije problem da izdvoji preko 3.500 eura.

Korekciju usana hijaluronskom kiselinom koja licu vraća mladalački izgled platila je oko 400 eura. U splitskom frizerskom salonu kosu je nadogradila ekstenzijama.

Ipak, to je mala svota za razliku od one koju je Seve izdvojila za svoj “makeover”. Kad je bila 17-godišnjakinja njegovala je gušće obrve. Tada Spličanka nije imala pune usne kao danas. O svojim plastičnim operacijama nije nikad govorila. Priznala je da je operisala nos, kako ona kaže, zbog devijacije septuma.

Razlika je vidljiva i na Severininim zubima. Naime, 1990. godine nije se mogla pohvaliti holivudskim osmijehom kakav ima danas. Mnogi nagađaju kako je Severina operisala i grudi.

7

avatar
1000
7
0
0
 
7
AnaTeodorTejaMilanK0m1t4Kleopatra
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ana
Gost
Ana

I ovdje je operirala I usne I nos dva puta I zube promjenila, zasto lazete

TeodorTeja
Gost
TeodorTeja

Ne vidim da je nešto mnogo prepravila, a treba uzeti u obzir da je sada fotografija kvalitetnija, šminka kvalitetnija, profi šminker i realno žena radila na svom ličnom stilu.

Milan
Gost
Milan

Ne vidim razliku. Potpuno ista samo šminka menja izgled. Prelepa žena… Nek se jave žene preko 40 da ih vidimo. Top Seve. Svako dobro

K0m1t4
Gost
K0m1t4

Dao bih ja njoj porciju kako god okreneš!

Kleopatra
Gost
Kleopatra

Lijepa je uvijek bila…
Kao djevojčica isto bila lijepa…

Niksic
Gost
Niksic

Sad mi lici na Majkl Dzeksona😃😃😃😃🙃😃

Objasnjenje
Gost
Objasnjenje

Ljepsa je bila prije

Send this to a friend