Showbiz Kojićeva traži azil u SAD

Srpska pjevačica se prijavila kao lezbejka da bi dobila američke papire

Nekada popularna pop-folk pjevačica Nataša Kojić Taša, odlučila je da zatraži azil u SAD kako bi produžila svoj boravak u toj zemlji u kojoj živi deset godina.

Kojićeva je aplicirala za dobijanje državljanstva kao pripadnica LGBT populacije iako javno pokazuje da nije orijentisana prema istom polu. Nataša je, zarad dobijanja papira, iskoristila pravo na azil koje u međunarodnom pravu podrazumijeva pravo država da daju azil, pravo pojedinca da zatraži azil i pravo pojedinca da mu se odobri azil u slučaju da je na neki način ugrožen u svojoj zemlji.

SAD nije u obavezi da odobri bez obzira na to da li je zahtjev osnovan ili ne, osim u slučajevima kada se tražilac azila već nađe na teritoriji zemlje od koje traži azil, i to samo ako će mu život biti ugrožen ili će trpjeti progon ukoliko se vrati u matičnu zemlju. Po nečijem savjetu, Nataša se prijavila kao kao lezbijka, pa bi to trebalo da joj uspije, pošto u Srbiji, za razliku od SAD, nisu dozvoljeni gej brakovi, a to Amerikanci tumače kao diskriminaciju.

View this post on Instagram

It was “Golden Hour” O’ Clock☀️= this “Sun Kissed look” was (tb)thanks to @miracles.more beauty essentials(skincare & makeup)in hands of my favorite MUA artist @bellabysuzanne 👌🏻 May this summer come by safe (flue less)season soon🏄‍♀️. • Happy Friday to everyone☀️ . . . . HAIR by @andrewschair .. . . . . . #tbt #malibubeach #malibucalifornia #socalliving #socal #tannedlife #surflife #losangeles #healthyliving #lifestyle #skin #laladailyblog #miraclesmore #fbloggerstyle #bikini #summer2020 #surferstyle #malibutimesmag #lamodels #editorial #girlsswimwear #swimsuits #sportsillustrated #socality #californication #californiadreaming #calilifestyle #goldenhour #beachlife #sunkissedskin

A post shared by ɴᴀᴛᴀsʜᴀ ᴋᴏᴊɪᴄ (@natashakeymusic) on

Nataša je ćerka folk pjevača Dragana Kojića Kebe. Za Grand produkciju izdala je dva albuma, a 2009. godine preselila se u SAD da bi upisala prestižnu školu Berkli. U SAD radi muziku za šou programe, serije i filmove.

Ona još uvijek nema američko državljansto, pa SAD još nije napustila jer ne bi smjela da se vrati nazad.

11

avatar
1000
11
0
0
 
11
PjerKlikerJeste...farbamoaoooBBC
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pjer
Gost
Pjer

E fala vi sto nam javiste
Zadugo nijesam znao sta je sa ovom vrhunskom pjevacicom

Kliker
Gost
Kliker

Masu niksicana je to odradilo. I nekih fudbalera propalih.

Jeste...farbamo
Gost
Jeste...farbamo

Neka se izjašnjava kako joj je volja…ja bi joj rado radio neke stvari.

aooo
Gost
aooo

Nije Natasa Kojic Tasa nego Natasa Kojic Keba

BBC
Gost
BBC

Posla amerika u tri lijepe sa njihovim liberalcima

...
Gost
...

Kako možete da tvrdite da nije, da li živite sa njom 24h?

Eki
Gost
Eki

Pa zar srbijanci i srbijanke ne idu u rusiju i u bjelorusiju da zive i da rade?
Toliko je dobro ukupno stanje u srbiji da mladi cine sve,samo da se vise nikada ne vrate da zive u srbiju.

Ludak
Gost
Ludak

Snadji se

mustafa
Gost
mustafa

zašto jednostavno nije zatražila regularne papire, kao da je to neki neviđeni problem. nego bi mnogi na mufte, naša posla

NiK
Gost
NiK

i nista strasno ovdje to dosta nasih ljudi radi

Toni
Gost
Toni

Ima i nekih naših zemljaka koji isto pokušavaju…

Send this to a friend