Showbiz Megan Markl i princ Hari na prvi pogled djeluju srećno

Svi su zabrinuti za brak kraljevskog para

Čak i obični brakovi upadaju u krizu, a kamoli brakovi članova kraljevske porodice u koju su upereni mnogi pogledi.

Iako su nedavno dobili dijete, i gotovo uvijek su nasmijani, njihovi poštovaoci, a i strani mediji se pribojavaju da je brak upao u krizu, a neki čak spominju i razvod.

Ovaj par se upoznao “naslijepo“ 2016. godine, a za manje od dvije godine su već bili vjereni. Kraljevska porodica, a i javnost se većinom saglasila da su njih dvoje nepromišljeno uletjeli u brak.

Razlozi koje su mediji navodili su bili da su bili ludo zaljubljeni, a sa druge strane, mnogi su pomislili da su imali pritisak zbog svojih godina i da je to zapravo razlog. Svakako je njihova odluka izazvala veliku dramu u porodici.

Kao glavni razlog za krizu u braku navodi se činjenica da zbog prebrzog ulaska u brak Megan nije stigla da se navikne na svoju novu titulu i na mnogobrojna kraljevska pravila, za razliku od Kejt Midlton, piše “Cheatsheet“i dodaje da Megan to sada stvara ogroman pritisak.

Napetost u braku nastaje i zbog čestih svađa između prinčeva, koji su prije nego što se pojavila Megan imali veoma skladan odnos.

Ono što je obožavaoce najviše navelo da povjeruju u rastavljanje kraljevskog para jeste i to što je princ Hari nedavno u javnosti zanemario činjenicu da njegova supruga pokušava nešto da mu kaže.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
JaaadniBudimo realniMilicaSlavišaBARSKI MNE
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jaaadni
Gost
Jaaadni

Greote…

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Лоботомија на ЦДМ-у.

Milica
Gost
Milica

Evo ja nisam zabrinuta

Slaviša
Gost
Slaviša

Ja sa ovim i liježem i budim se..

BARSKI MNE
Gost
BARSKI MNE

e kako me zabolje. no cekam ovu platu za dan dva.

Send this to a friend