Showbiz Aron Karter opet u centru skandala

Tetovirao Rijanu preko lica, obožavaoci pozvali policiju

Problematični 31-godišnji pjevač Aron Karter, mlađi brat popularnijeg Nika Kartera (39), šokirao je svoje obožavaoce i pratioce na društvenim mrežama kad je odlučio uživo da prenosi još jednu od svojih poprilično bizarnih odluka.

Karter mlađi je pola lica ‘ukrasio’ tetovažom Rijane kao meduze, po uzoru na njenu naslovnicu iz 2013. kada se razgolićena fotografirala za GQ magazin.

Policija je za vrijeme Karterovog tretmana primila nekoliko poziva za izlazak na teren, a mnogi su pokušali spriječiti pjevača u ovoj namjeri.

Aron je u posljednje vrijeme zaratio sa starijim bratom, a Nik koji je svojevremeno “žario i palio” među mlađom publikom sa svojim bendom Backstreet Boys, zatražio je sudsku zabranu prilaska za mlađeg brata nakon što je Aron prijetio njegovoj ženi. Pomahnitali Karter u seriji optužbi na društvenim mrežama napisao je i kako ga je vlastita pokojna sestra Lesli seksualno napastvovala kada je bio dijete. Ona je 2012. preminula od predoziranja, a mnogi su u posljednje vrijeme jednako zabrinuti za Kartera mlađeg.

Send this to a friend