Showbiz stravične optužbe

Tukao i silovao: Nove optužbe protiv Romana Polanskog

Francuska glumica Valentina Monijer (52) ispričala je francuskim medijima da ju je reditelj “Rozmarine bebe” Roman Polanski, silovao kada je imala 18 godina.

Incident se dogodio u njegovoj kući u Gštadu.

“1975. godine sam silovana. Silovao me je Roman Polanski. Nisam imala nikakve veze s njim, ni poslovne ni privatne i jedva sam ga poznavala. Desilo se iznenada. Udario me je, tukao dok se nisam predala, a onda me je silovao. Plašila sam se da ću umrijeti”, ispričala je ona.

Razlog zašto Monijerova tek sad govori o užasu koji je proživjela kao tinejdžerka je taj što “više neće da ćuti i sluša njegove laži”.

Ova izjava stiže u isto vrijeme kada Polanski predstavlja novi film “I accuse” (Optužujem), priču o Albertu Drajfusu, jevrejskom vojniku koji je osuđen i pritvoren na osnovu lažnih dokaza.

Monijerova je rekla da sad ona “optužuje” Polanskog za silovanje, što su rediteljevi advokati odmah nazvali lažima.

Polanski je 1978. osuđen zbog silovanja trinaestogodišnje djevojčice, ali je pobjegao u Francusku prije nego što mu je izrečena kazna.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Budimo realni
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budimo realni
Gost
Budimo realni

Није имала ни пословне ни приватне везе са Романом, а оптужује га да је силовао у његовој кући!!! Да сам судија казнио би је исти секунд због лажног оптуживања.

Send this to a friend