Showbiz Britanska naslednica Gislejn Maksvel

Uhapšena bivša djevojka Džefrija Epstina: Dovodila maloljetnice koje je on zlostavljao

Britanska naslednica Gislejn Maksvel koja je postala savjetnica osramoćenog finansijera Džefrija Epstina uhapšena je juče, izjavila su dva njujorška izvora.

FBI ju je uhapsio u Nju Hempširu pod optužbom da je umiješana u slučaj s Epstinom koji je seksualno zlostavljao maloljetnike, a očekuje se da će se danas pojaviti na saveznom sudu, kažu izvori.

Kćerka medijskog mogula Roberta Maksvela, Gislejn je bila u vezi sa Epstinom i decenijama je bila na strani ovog investitora.

Ali, navodno je takođe pomagala Epstinu da dovodi i zavodi tinejdžerke kako bi one imale seksualne odnose sa ovim bogatim i moćnim čovjekom.

U optužnici se navodi da je Maksvel “pomagala, olakšavala i doprinijela zlostavljanju maloljetnih djevojčica od strane Džefrija Epstina tako što je, između ostalog, pomagala Epstinu da regrutuje, zavodi i na kraju zlostavlja žrtve za koje su oboje znali da su mlađe od 18 godina”.

Optužena je za zavođenje maloljetnika kako bi se upustili u ilegalne seksualne radnje i obezbjeđivanje prevoza maloljetnika sa namjerom da se bave nelegalnim seksualnim aktivnostima.

Između 1994. i 1997. godine Maksvel je bila među Epstinovim najbližim saradnicima i takođe je bila u “prisnoj vezi” s njim, navodi se u optužnici.

U istom periodu zavodila je više maloljetnih djevojčica da bi se one upuštale u seksualne radnje sa Epstinom, piše u optužnici.

Pokušala je da se sprijatelji sa njima, pitajući ih o njihovim životima i porodicama, a zatim su ona i Epstin izgradili prijateljstva vodeći žrtve u bioskop ili kupovinu.

Maksvel bi “pokušala da normalizuje seksualno zlostavljanje za maloljetnu žrtvu tako što bi raspravlja o seksualnim temama, skidala se pred žrtvom, bila prisutna kada se maloljetna osoba skida i / ili bude prisutna tokom seksualnih činova koji uključuju maloljetnu žrtvu i Epstina”, navodi BBC.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Animus
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Animus
Gost
Animus

Da nece i ona pociniti samoubistvo, taman prije nego stigne na sudjenje?

Send this to a friend