Showbiz angažovali prvu plus sajz manekenku

Upoznajte prvog plus-sajz Viktorijinog anđela

I to se desilo, nakon što je predstavila svoju prvu transrodnu manekenku, kuća Victoria’s Secret je angažovala i svoju prvu plus-sajz manekenku. Zove se Ali Tejt Katler, nosi veličinu 14 i upravo se pojavila kao zaštitno lice i tijelo londonskog brenda Bluebella, s kojim Victoria’s Secret sarađuje.

“Vjerujem da sam ja prva “veličina 14″ u Victoria’s Secretu. Uprkos tome, jako sam uzbuđena što ću raditi za brend koji sam idealizovala kad sam bila tinejdžerka. Veliki korak u pravom smjeru za tijela”, napisala je Ali na Instagramu.

Veliki korak za oslobađanje tijela, veliki korak za Ali, ali vjerovatno najveći za Victoria’s Secret, brend koji je toliko osporavan zbog premršavih modela i čiji su čelni ljudi u nekoliko navrata izjavljivali da “nikad neće uvrstiti plus size modele jer za to jednostavno ne postoji dovoljno interesovanja”, kao i da “nikad ne bi pozvali transgender modele za reviju jer je VS revija fantazija, a ne realnost.”

View this post on Instagram

Had some frank body talks. Getting real about how I never acknowledged my body when I was younger because I never wanted people to really look at mine and realize I was fat. I thought if I didn’t acknowledge it, no one would notice. Then when I started “plus size” modeling, I had so many mixed feelings because now everyone knew I was the very thing I had been trying to hide. The most beautiful thing happened after I had been modeling for a while and started seeing models who were above size 14s that were unbelievably gorgeous. The programming in my mind started rewiring and I realized I too could be gorgeous, at any size. Editing the people you follow and surround yourself with does wonders.

A post shared by Ali Tate (@ali_tate_cutler) on

Na osudu javnosti zbog takvih stavova nakačili su se bojkot od strane kompanija, a zatim i optužbe za seksualno zlostavljanje… I kad se učinilo da je Viktorijinim anđelima odzvonilo, prvo je u njihovo “jato” stigla transrodna manekenka, a sad i prelijepa “bucka” sa misijom.

“Potrebne su nam promjene u industriji. Victoria’s Secret ima tako veliki uticaj i tako veliku platformu da bi to moglo biti podsticajno za mnoge ljude”, izjavila je Ali.

S druge strane, mnogi smatraju da se s ovim potezom zakasnilo i da Victoria’s Secret definitivno ispada iz igre.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
InaVaskoFlojdGrađanin Kejn
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ina
Gost
Ina

Ljepotica od 100 kg!? Najbolje ne komentatisati, valjda svi razlicito gledamo, tj.vidimo. Meni je ovo jezivo grozno, posebno kada je u pitanju VS brend!

Vasko
Gost
Vasko

Prefina, premasalah!

Flojd
Gost
Flojd

Ako mene pitate ona je za ocjenu 5+ a ne za etiketiranje plus size

Građanin Kejn
Gost
Građanin Kejn

Ljepotica.Bravo!

Send this to a friend