Showbiz

Uprava Instagrama traži od Selene pomoć: Razočarani smo što je obrisala aplikaciju

Nakon što je Selena Gomez izjavila kako je izbrisala aplikaciju Instagram iz svog telefona jer smatra da su društvene mreže loše za mlade ljude, šef Instagrama Adam Mozeri izrazio je veliko razočarenje.

“Mnogo vremena sam provodila na Instagramu uz svoje pratioce, ali mislim kako je postalo nezdravo za sve mlade ljude, uključujući i mene, da provodim vrijeme fokusirana na silne komentare i sve što se nalazi unutra. To je u mnogome uticalo na mene i činilo me depresivnom. Osjećala sam se nezadovoljnom i drugačije sam posmatrala sebe i mnoge druge stvari i zbog toga više nemam Instagram u svom telefonu. Imam ga na tuđim telefonima i kada osjetim da bi trebalo da nešto podijelim sa svojim obožavaocima, to uradim kod njih”, kazala je pop zvijezda, treća najpraćenija ličnost na Instagramu.

View this post on Instagram

throw b

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Mozeri je istakao kako je bio razočaran slušajući mladu pjevačicu i glumicu.

“Ona ima više od stotinu miliona pratilaca. Želimo da ima koristi od Instagrama. Ne želimo da se ljudi, kao Selena, osjećaju depresivno na našoj platformi”, rekao je šef Instagrama, bivši direktor u Fejsbuku.

“Voljeli bismo da čujemo od Selene kako se Instagram može poboljšati. Mi volimo kritike, volimo da razgovaramo”, rekao je on i pozvao stručnjake da svojim istraživanjima pomognu upravi Instagrama.

“Zlostavljanje postoji već duže vrijeme. Promijenilo se s pojavom interneta. Kao i mnogi drugi problmemi, zlostavljanje je šire od samog Instagrama”, cijeni on. Instagram će, kaže Mozeri, predstaviti novi alat za blokiranje nasilnika na toj mreži.

On je istakao da je od momenta kada je Instagram nastao, bilo mnogo dobrih, ali i loših reakcija. Mozeri napominje da Instagram treba koristiti umjereno.

“Treba da postoji određeno vrijeme koliko koristite neke stvari. Bilo da je u pitanju Instagram, televizija ili treniranje”, objasnio je šef Instagrama.

4

avatar
1000
3
1
0
 
3
ninaLeletottoAoo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
nina
Gost
nina

pametna..

totto
Gost
totto

a kad selena to kaze onda je to tako… ahahahaha

Lele
Gost
Lele

Pa realno nije nista pogrijesila

Aoo
Gost
Aoo

Podrška za Selenu. Većina mladih ljudi iz amerike i cijelog svijeta koristi instagram i ostale mreze za potpuno pogresne stvari. A kod nas su svi po cio dan na njega. Uzas

Send this to a friend