Showbiz Otkriće da nije zlostavljač kakvim ga predstavlja Amber

Vinona Rajder dolazi na sud da brani Džonija Depa

EDWARD SCISSORHANDS, Johnny Depp, Winona Ryder, 1990, TM & Copyright (c) 20th Century Fox Film Corp./courtesy Everett Collection

Ovog sedmice na britanskom sudu očekuje se i svjedočenje holivudske glumice Vinone Rajder, koja bi trebalo da stane u odbranu Džonija Depa uz tvrdnju kako u vrijeme njihove ljubavne veze prema njoj nikada nije bio nasilan.

Holivudska glumica zbog suđenja ipak neće stići u Veliku Britaniju, već će se kao svjedok na Višem sudu u Londonu javiti putem video linka.

Sudsku parnicu Dep je pokrenuo protiv novina The Sun, koje su u tekstu iz 2018. godine nazvali ga “zlostavljač žena”, što on negira.

Vinona će navodno dati izjavu da je njen bivši partner “pažljiv muškarac”, što nije stav Amber Hard koja ga je optužila za zlostavljanje tokom njihove turbulentne veze.

Zanimljivo je kako su advokati britanskog medija svim silama pokušali da zaustave svjedočenje upravo Rajderove, kao i Vanese Paradis, s kojom Dep ima dvoje djece.

Džoni i Vinona su glumili u filmskom hitu iz 1990.”Edvard makazoruki” i bili su jedan od najpopularnijih holivudskih parova devedesetih godina.

Send this to a friend