Showbiz Žene ih obožavaju

Visina je nebitna: Oni su najniži i najatraktivniji slavni muškarci

Neki muškarci za kojima lude žene širom planete, postali su zvijezde iako nisu ispunjavale sve kriterijume mačo muškaraca. Danas govorimo o onima koji nisu visoki, ali to ih nije spriječilo da postanu slavni. Njih žene obožavaju i pored činejnice da ne ispunjavaju formulu “crn-visok-široka ramena”.

Deni Devito 155 cm

„Nije neophodno, ako smatrate sebe debelim, malim i ružnim, da cvilite da vas sve ovo navodno sprečava da uspijete. Sve je to glupost, a ja, Deni Devito, živopisan sam primjer toga”, kaže glumac koji se teško može nazvati neuspješnim.

„Kada pokušaju da me ubijede da ne mogu da uradim nešto zbog svoje visine, to me zasmijava. Samo kreteni mogu izvući zaključke samo po izgledu”. Od školskih dana Devito nema želju da poraste. Visina mu nije važna, a ni njegovim brojnim obožavaocima.

Danijel Redklif 165 cm

Slavni “Hari Poter”, ne misli da mu visina smeta da ostvari uspješnu karijeru.

“Ne mislim da je to razlog za zabrinutost. Dastin Hofman i Tom Kruz imaju veoma različite karijere, i obojica su približno iste visine kao i ja. I uzgred, minimalna visina marinca je 152 cm, a ja sam mnogo viši. Tako da mogu lako igrati kul momke”, našalio se britanski glumac.

Dastin Kofman 166 cm

“Za vršnjake nisam bio čak ni patuljak – zadirkivali su me da sam ljudski panj”, priznao je Hofman u intervjuu. “Mnogi su bili ogorčeni kako sam tako nizak sa dugim nosom, uspio da završim fakultet i postanem slavan”, prisjetio se Hofman.

Bruno Mars 170 cm

„Ja sam nizak i uvijek to imam na umu. Ja nosim visoke šešire sa širokim obodom, to me čini višim”, kaže on. Komplekse, međutim, nema. Na jednoj od Victoria’s Secret revija Bruno nije napravio nikakav problem što je bio je okružen visokim modelima. Takođe, našao je mjesto na People-ovoj listi najseksi muškaraca.

Al Paćino 165 cm

Visina nikada nije smetala Paćinu, ali je skoro ostao bez presudne uloge u njegovoj karijeri. Prije dvije godine glumci „Kuma“ susreli su se na Tribec festivalu i prisjetili se prošlosti, a tokom javne rasprave pokazalo se da su producenti Paramount studia bili protiv Paćina zbog njegove visine. Studio je želio visokog i zgodnog Roberta Redforda, ali je reditelj Francis Ford odlučio da pruži Alu.

Tom Kruz 170 cm

Kruz ne razgovara o visini sa novinarima. Kruže glasine da nosi visoke potpetice i da zahtijeva da ga slikaju iz ugla koji će učiniti da na slici izgleda viši. Glumica Nikol Kidman, koja je s njim bila u braku, više je 10 centimetara.

„Zamislite kako je bilo nezgodno svaki put kad smo išli u javnost zajedno. I možete vjerovati da se Tom nikada nije nasmijao zbog naše razlike u visini”, rekla je Kidmanova u jednom intervjuu.

Toma centrimetri nisu spriječili da postane jedan od najpoznatijih glumaca svijeta, a uz to je “tiha patnja” mnogim ženama.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

Visina vam je nebitna ako ste visoki…

Garo
Gost
Garo

Visina je nebitna ali dubina dzepa je veoma vazna.

KLM
Gost
KLM

Kod nas je veoma bitna
Eti ni presjednik nemozes biti ako nijesi visok

Send this to a friend