Showbiz Brzo si ga zaboravila

Vjerila se udovica pjevača Linkin Parka

U objavi na Instagramu, Talinda Benington je otkrila kako su njena “braća” iz Linkin Parka “raširenih ruku” prihvatila njenog novog vjerenika, ali je poslala i poruku za druge ljude koji su izgubili voljenu osobu zbog samoubistva.

“Ovdje sam da vam kažem da je moguće pronaći ljubav nakon tragedije. Smrt vaše srodne duše ne znači i vašu smrt. I dalje ću poštovati Čestera i nastaviću sa svojom životnom misijom kako njegova smrt ne bi bila uzaludna. Svima koji su izgubili nekoga zbog samoubistva: možete ponovo da budete srećni. Možete u srcu da napravite mjesta za tugu, radost, sreću i ljubav”, poručila je Talinda.

Fanovi Linkin Parka ove vijesti ipak nisu primili toliko dobro. Mnogi su joj zamjerili što je toliko brzo nakon smrti pjevača pronašla novog muškarca, piše index.hr.

“Mi još volimo Čestera i još nam nedostaje. Ja još uvijek plačem za njim, a njegova takozvana srodna duša je počela da izlazi šest mjeseci nakon njegove smrti i vjerila se dvije godine nakon toga”, jedan je od komentara.

“Ne pokušavam da budem zao, Česteru je sigurno drago zbog tebe, ali ovo je jako prerano”, napisao je neko od pratilaca.

“Brzo si ga zaboravila, toliko o srodnim dušama. Čestera nema dvije godine, a ti već imaš novog frajera. Od početka sam znao da tu nešto nije u redu. Jako mi je žao zbog Čestera iako više nije s nama”, stoji u komentaru jednog od Česterovih fanova.

“Slomljeno mi je srce i zbunjena sam. Je li ovo šala?”, dodaje se u komentarima.

3

avatar
1000
2
1
0
 
3
GostBudimo realniKrkan
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gost
Gost
Gost

Brzo li ga zaboravi..

Krkan
Gost
Krkan

Ne kapiram koji problem imaju ovi što je osuđuju. Prošlo je dvije godine otkad je on umro, to nije malo vremena. Moj komšija se npr oženio 4 mjeseca nakon što mu je žena sa kojom je bio u braku 20 godina umrla od raka.. Pa ga niko nije osuđivao

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Е вала ти је комшија могао ожалит годину дана не би му нашкодило, а за ову си у праву. Сам покојник се убио и самим тим показао да му до вољених па и жене није превише стало. Добро га је и двије године испоштовала.

Send this to a friend