Showbiz

Za ovim pedesetogodišnjacima lude žene širom svijeta

Starenje jeste neizbježno, ali to ne mora da znači značiti da će se kvalitet vašeg života vremenom promijeniti. Da ćete dobro izgledati ako se osjećate dobro najbolje potvrđuju muškarci koji su redefinisali svoj izgled na taj način rušeći stereotipe.

Ovi, slobodno možemo reći momci, oduševljavaju žene širom svijeta, a duboko su zagazili u petu pa i šestu deceniju života

Čuando Tan je fotograf iz Singapura koji ima 51 godinu, a njegove fotografije oduševile su i muškarce i žene. Za njega vrijeme kao da je stalo, a Čuando kaže da su za to zaslužni genetika i redovni treninzi.

Šezdesetdvogodišnji Filipe Dumas je prije nekoliko godina odlučio da eksperimentiše sa svojim izgledom. Pustio je gustu bradu i promijenio stil oblačenja. Njegova karijera počela je nakon što su počeli da ga zaustavljaju na ulici i kometarišu mu izgled i stil. Pomislio je da bi mogao da bude, a modne agencije objeručke su ga prihvatile.

Amerikanac Entoni Varekia ima 55 godina i takođe je miljenik ženske publike.

Slijedi ga 51-godišnji italijanski milioner Đanluka Vaki koji je postao internet senzacija nakon što je na svom Instagram profilu objavio video na kojem pleše sa svojom djevojkom na jahti.

View this post on Instagram

Miami Beats…. #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Zavidnu karijeru modela u pedesetim je ostvario i Ejden Brejdi

https://www.instagram.com/p/BqvnPkxH0Wy/

, a veliku pažnju javnosti svojim izgledom privlači i 50-godišnji Erik Ruterford.

Da godine nemaju nikakve veze s izgledom i stilom dokazuje i Italijan Alesandro Manfredini.

Tu su i pedesetogodišnjaci Irvin Randl, Ron Džok Foli i Šon Majkl Helfi.

View this post on Instagram

Inside Transformation part 8. In the last two weeks testimonies, I told of my being set free from sex addiction and same-sex attraction. These were two areas that had held me in bondage since my childhood. God used my divorce as a catalyst for me to get serious about defeating both. And through Him I did. I spent most of 2013 struggling through my divorce. Not long after my wife filed for divorce, I felt God tell me "let Me have all of you, let her go into My hands, and I will restore your marriage." This sounds wonderful but in practicality it was much more difficult. I am not one who believes in divorce. As far as I was concerned when God said “what God has joined together, let not man separate”, I believed Him. I understand theology differs on this and your view may be different and that's ok. But please know if you are divorced you will not get judgement from me. I had been very manipulative with my wife and that was one of the first things God did was tell me to STOP TRYING to gain her back. He was not telling me to give up on our marriage, God was telling me this so that my trust would be in Him and not myself. Being free from the ravages of sex addiction and same sex attraction allowed my true self to shine through and I was enjoying the new me. Being alone left me a lot of time to be with God. I prayed, read and worshiped a lot. I was being taught so much more about my Lord, Savior, and Friend Jesus. And this time with Him was becoming precious to me. I was seeing Him change me into the man I always prayed to be. I was also facing challenges with my business which was dying. Competition and government regulation was killing the indoor tanning industry. I still had so much fear in my life I was facing my own cross. Do I die to this and let God take control in whatever that looks like or do I continue doing things my own way? I chose to let go…

A post shared by Shan Michael Hefley (@shan_hefley) on

Najstariji među ovim atraktivnim muškarcima je 82-godišnji Dešum Vang koji je prošle godine proglašen “najzgodnijim djedom u Kini”.

Ukoliko želite da i u vašem slučaju pedesete budu najbolje godine brinite se o sebi, budite aktivni i zdravo se hranite.

2 Komentara na "Za ovim pedesetogodišnjacima lude žene širom svijeta"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend