Showbiz Otkrio mračnu prošlost

Zbog droge htio da se ubije

Poznati pjevač Robi Vilijams govorio je o slavi i popularnosti grupe „Take That“, čiji je bio član i priznao da je pomišljao da se ubije.

Iako je uživao u trenucima slave i svemu što ona donosi, pjevač je imao i loše momente u tom periodu, bez obzira što se činilo da sve izgleda idealno.

Govoreći o danima najveće slave grupe „Take That“, 45-godišnji Robi Vilijams priznao je da ga je čudna kuća u kojoj je živio u kombinaciji sa opijatima koje je tada uzimao, umalo koštala života.

Zbog glasova i koraka koje je neko vrijeme čuo, skoro je, kako kaže, poludio.

“Odmah mi je bila čudna, tamna i sa nekakvom energijom“, rekao je Robi o kući u „Primrose Hillu“ u kojoj je živio sa bivšom djevojkom.

“Tad sam uzimao puno kokaina. U kući sam čuo korake koji idu stepenicama na gore. Brzo se pogoršavalo. Moja bivša djevojka je mislila da je to njen djeda. Ušao bih u kola i „to“ bi ušlo za mnom na zadnje sjedište. Nakon dva mjeseca više nisam mogao da se nosim sa tim, htio sam da se ubijem“, rekao je pjevač i dodao da se jednog dana probudio i na ivici kreveta ugledao tamnu maglu.

To je, kako kaže Robi, bila kap koja je prelila čašu. Otišao je u hotel, a kasnije je saznao da mu je kuća izgrađena na vrhu groblja.

Njegova supruga Ajda Fild prije nekoliko godina potvrdila je da je Robi u doba najveće slave sa grupom „Take That“ razmišljao o samoubistvu.

„Bilo je perioda u njegovom životu kada je mislio da više ne može da postoji“, rekla je ona.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Grksapun
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Grk
Gost
Grk

Manje vina manje vinaaa..

sapun
Gost
sapun

bez štete

Send this to a friend