Zanimljivosti

Dječak heroj: Dvogodišnjak opstao sam među medvjedima i vukovima

Dječak star nepune dvije godine, Kenet Hauard iz Kentakija, pronađen je nakon što su spasilačke službe tri dana tragale za njim od kad je otišao iz svog doma.

Dječak je bio gladan, smrznut i dehidriran, a pronađen je kada su spasioci čuli kako plače u šumi koju su tri dana pretraživali.

Područje na kojem se kretao nastanjuju vukovi i medvjedi, pa je pravo čudo što je uopšte preživio.

Policija je objavila da je u ”izuzetno dobrom stanju” s obzirom na uslove u kojima je živio tri dana.

Intenzivna potraga za dječakom, koja je uključivala helikoptere, dronove i pse tragače, počela je u nedjelju uveče kada je mališan nestao iz svog doma oko 19.30 sati. Dječak je bio u dvorištu s ocem, a u jednom trenutku otišao je iza kuće.

“Otišli smo za njim, ali njega više nije bilo. Jednostavno je nestao, kao u noćnoj mori“, rekao je jedan član porodice, piše Mirror, a prenosi hrvatski “Večernji list”.

Roditelji su čak nudili nagradu od 5.000 dolara za informacije o dječaku. Na kraju je pronađen oko 600 metara dalje od kuće bosih nogu i dehidriran.

Nakon što su mu spasioci dali vode, odmah je pitao za svoje roditelje.

Vlasti su objavile da istražuju kako je nestao, a niko ne može da vjeruje da je preživio u tim uslovima.

“Ovo dijete je pravi planinski dječak”, rekao je jedan spasilac.

8

avatar
1000
2
6
0
 
6
HahahahahahahahMarkoStvarnostDankoSurova realnost
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dragan
Gost
Dragan

6oo m od kuce ?tri dana ga trazili?

Surova realnost
Gost
Surova realnost

E eeee nemaju oni tebe, ti bi ga ja vjerujem našao odmah, ti su stručnjak pretrage. A ovi sto su ga tražili vjerovatno manje znaju i slabije su opremljeni, laici…Ajde privalj pri tome telefonu i upali digimone na you tube, i nikad više ne komentarisi ono što ne znaš

Danko
Gost
Danko

😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣

Marko
Gost
Marko

Dragane nagradi te Surovi.

Realno
Gost
Realno

Ljudi su zvijeri, a ne međedi i vukovi. Ne daj bože da je na čovjeka naišao, jednog od onih.

Danko
Gost
Danko

Naravno da sam ti lajkovao post jer si 50% u pravu!!! Da su ga namirisali vukovi i medjedi??? Sto mislis da bi bilo? Usvojili bi ga jel?

Stvarnost
Gost
Stvarnost

Danko, postoje mnogi primjeri da su vukovi usvojili malu djecu. I oni suprotni primjeri postoje, naravno. Samilost nije svojstvena samo ljudima.

Hahahahahahahah
Gost
Hahahahahahahah

Jeste vukovi su usvojili djecu, npr Mogli, Tarzan! Ti si stvarno neki veliki biser! Sto mislis o Snezani i sedam patuljaka? Kazu na tri se stvari nikad nemos pouzdat na psa, zenu, policajca! A to sto se ponekad desi poneki primjer ne znaci da je to pravilo vec izuzetak!

Send this to a friend