Zanimljivosti

Kad policije nema građani raskrsnicu vode: Beograđanin regulisao saobraćaj u centru grada

Potpuni haos u centru grada -- oluja izbacila iz pogona semafor na glavnoj raskrsnici u gradu (takovska/bulevar/kneza milosa), policije nema pola sata, covek uzeo sam sa regulise saobracaj

Gepostet von Ivan Hrašovec am Donnerstag, 27. Juni 2019

Na društvenim mrežama osvanuo je u najmanju ruku interesantan snimak iz centra Beograda: zbog gužve u saobraćaju uslijed obilne kiše, jedan sugrađanin izašao je na raskrsnicu pošto je semafor prestao da radi i sam regulisao saobraćaj.

Snimak na kojem poluobnaženi čovjek na raskrsnici Bulevara Kralja Aleksandra, Takovske i Kneza Miloša glumi saobraćajca izazvao je salve smijeha i lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi su se šalili da je ispunio dječački san, “pa neće valjda policija po kiši da reguliše saobraćaj”.

Snimak je podijeljen više od 2.500 puta, pogledan skoro 200.000, a korisnik Fejsbuka koji je prvobitno objavio snimak, kasnije je dodao da se policija pojavila tek poslije 45 minuta, a da je i semafor u međuvremenu proradio.

Naravno, korisnici društvenih mreža podsjetili su i da se policijska stanica nalazi nedaleko od ove raskrsnice, te da je odsustvo policije još apsurdnije zbog toga.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Goga
Gost
Goga

Beograd na vodi!

Flojd
Gost
Flojd

E što moze čovjek vidjeti u Beogradu ne moze nidje na svijetu.

Vuk
Gost
Vuk

kralj

Send this to a friend