Zanimljivosti realna priča

Karantinska Barbi, prva lutka koja ima brkove i podočnjake

Tokom karantina su žene učile same da sređuju kosu i nokte, zaboravljale na dijete, neke su dane provodile uz ekrane, neke u onlajn školama sa sitnom djecom, bindžovalo se, mijesili su se hljebovi, visilo se na Zoomu… Pa zašto bi Barbi bila drugačija?

Tonja Ruiz, poznata kao Grandma Gets Real, kreirala je seriju karantinskih barbika s kojima će saosjećati svaka žena.

Ruiz je poznata po tome što se već dugo suprotstavlja nerealističnim figurama popularnih lutki i smješta ih u scene iz stvarnog života, pokazujući da njihov život ni izbliza ne bi bio tako savršen da su one prave žene.

Sad je, inspirisana proteklim periodom u kojem se svijet suočio s pandemijom koronavirusa, riješila da djevojčicama za igru ponudi nešto toliko realistično, da i njihove roditelje podilazi jeza. I možda će rijetke izabrati da se igraju barbikama raščupane kose i tamnih podočnjaka, ali reakcije na seriju su zasad odlične.

View this post on Instagram

Quarantine Binge Watching Barbie Includes: Television, Comfy Crochet Afghan, Pillow Orville Redenbacher's Movie Theater Popcorn & Diet Coke Plus – Lots of Sweet & Salty Snacks Everything she needs for a cozy marathon of streaming! . . . #barbiegetsreal #quarantinebarbie #barbiesofinstagram #bingewatchingbarbie #pandemicbarbie #barbiecollection #barbiecollector #bestbarbiephotos #instabarbie #grandmagetsreal #dollstagram #barbielover #barbieinstagram #barbiegram #barbiegirl #barbieworld #Barbie #mattel #barbieinsta #barbiedolls #barbiestyle #barbiephotography #barbievintage #barbieclothes #barbier #vintagebarbie #barbiephotogallery #barbiephotos #miniatures #dollhouseminiatures @mattel @barbie

A post shared by Grandma Gets Real (@grandmagetsreal) on

Send this to a friend