Zanimljivosti

Kraljica Elizabeta traži administratora društvenih mreža, plata 67.000 dolara

Britanska kraljica Elizabeta Druga spremna je da plati do 67.000 dolara godišnje čovjeku koji bi upravljao njenim profilima na društvenim mrežama, a sve u cilju pronalaska, kako je sama rekla, novih načina da se održi njeno prisustvo u javnosti i na svjetskoj sceni.

Kraljevska porodica, koja je odnedavno prisutna i na Linkedinu, naglasila je da taj posao podrazumijeva i animiranje publike širom svijeta, a ne samo u Velikoj Britaniji i zemljama Komonvelta, prenose mediji.

“Uspješan kandidat rukovodio bi malim digitalnim timom stručnjaka, kreirao strategiju sadržaja naših digitalnih kanala i radio s kolegama kako bi kontinuirano poboljšavali naše digitalno prisustvo”, navodi se u saopštenju.

Izabrana osoba mora da obezbijedi, kako se traži, da kraljičini digitalni kanali izazovu interes i privuku publiku, uz očuvanje reputacije i uticaja ove porodice.

Ta osoba bi takođe trebalo da bude iskusna u korišćenju različitih platformi za upravljanje sadržajem, društvenih mreža i analitičkih alata, piše CNBC.

Menadžer društvenih mreža imao bi godišnje 33 dana odmora (uključujuci praznike), besplatan ručak, obuku i doprinose za penziju.

Navedeno je i to da se godišnja plata kreće između 45.000 i 50.000 funti (oko 67.000 dolara), u zavisnosti od iskustva.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
SKLEPTOMANTurakVjecna da je
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
SKLEPTOMAN
Gost
SKLEPTOMAN

Katnić i neno su najbolji problem je plata jako mala

Turak
Gost
Turak

Ajte Crnogorci, pokazite se !

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

molim skotsku i irsku da izadju iz ovog sarlatanskog kraljevstva i prikljuce se evropskoj uniji

Send this to a friend