Zanimljivosti Usamljeni bogataš

Milioner traži ženu i ima osam uslova, nijedan se ne odnosi na ljepotu

Endi Skot (41) iz Plimuta prvi milion napravio je sa 26 godina. Nastavio je da uvećava bogatstvo sve dok u 30. godini nije ostao bez ičega usljed ekonomske krize. Ipak, uspio je da se podigne iz pepela i ponovo stvori imperiju a sada je, kaže, napokon u mogućnosti da se okrene porodici i traži pogodnu djevojku za brak. Treba mu kaže, “posebna osoba” koja može sa njim da provodi ljeta krstareći Mediteranom, a zime na Alpima.

“Želim porodicu, ali teško je naći nekog ko ispunjava sve željene kriterijume. Moj hipnoterapeut mi je rekao da, ako se potrudim oko pronalaska partnerke koliko i oko posla, nema šanse da nekog ne nađem”, kaže medijima Endi, dodajući da je uvjeren da će istinski biti srećan tek kada nađe srodnu dušu.

“Preduzetnički život znači usamljenost, i treba vam neko da sa njim podijelite sve dobro i loše, da preispitate svoje izbore”, kaže Endi.

A šta Endi traži od partnerke? Ona mora da ima karijeru, da želi da bude majka i da je avanturističkog duga. Endi ne precizira da žena koju traži mora biti lijepa, plava, crna, vitka ili sa oblinama, već da trenira i ponosi se svojim izgledom.

Detaljan spisak izgleda ovako:

– Inteligentna, jedinstvena djevojka koja ne shvata sebe previše ozbiljno i živjela je interesantan život. Gadi joj se osrednjost i uspjela je u nečemu, šta god to bilo.

– Žena koja nije rođena sa zlatnom kašikom u ustima, koja je sama nešto postigla.

– Žena koja vodi računa o sebi i svom izgledu. Mora da vježba pet puta nedjeljno i da se ponosi svojim izgledom.

– Žena koja nije navučena na društvene mreže, koja umije da se isključi sa interneta u stvarnom životu.

– Žena koja je dostojna povjerenja.

– Kameleon koji će se snaći u svim situacijama i koja može podjednako da prisustvuje i gala događaju, i žurki za tinejdžere. Žena koja može da bude i ozbiljna i dijete, žena koja može da bude i glamurozna i da zasuče rukave.

– Žena koja voli prirodu i šetnje, vodu, jedrenje i koja ne izigrava princezu već može da se prilagodi svim uslovima.

– Žena koja želi da se skrasi i želi djecu, ali takođe shvata i da život ne završava sa djecom i da i porodični život može i treba da bude zabavan i pun avantura.

10

avatar
1000
8
2
0
 
10
OooolooooTamo nekoBrankabajoKarlingDarling
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tamo neko
Gost
Tamo neko

Potpuno normalno razmisljanje,e sad vi koji ga kritikujete ne mozete ni shvatiti u kakvom se on drustvu krece kad ima milione i da vecina zena koje ga okruzuju su samo foliranti koji ga gledaju kroz pare i kako da se ogrebu za nesto. Sto mislite da on ne moze da ima ove plastikanere po instagramu sa silikonima i i inteligencijom… Više »

Ooooloooo
Gost
Ooooloooo

Znam, druže, ali, isto, nije čeljade što i auto, pa da vršiš pretragu po performansama. Na kraju, bitno je i šta, mimo miliona, on nudi. Jer, ako nudi samo milione, za njega su baš te silikon-instagram ljepojke. Jer, “… Nije život što i polje preći…”

Branka
Gost
Branka

Katastrofa…

bajo
Gost
bajo

zato je i sam ahahahahah

KarlingDarling
Gost
KarlingDarling

Mora da vježba pet puta nedjeljno…ako ide na trening 3 ili 4 puta razvod?

Pjer
Gost
Pjer

Moraces ponedje malo progledat kroz prste
Inace nista od svadbe

Anonimus
Gost
Anonimus

Aj ti pravi pare jer takvu nećeš naći

Todor
Gost
Todor

Koliko zena trazi ovaj

Agnostik@
Gost

Ja mu preporučujem jednog dobrog bodybildera,oni ispunjavaju sve te njegove želje.

KarlingDarling
Gost
KarlingDarling

Hahaha

Send this to a friend