Zanimljivosti Nema nijedne zemlje iz regiona

Najbolji domaćini: Lista deset zemalja u kojima je najlakše steći prijatelje

Razmišljate li o posjeti nekoj stanoj zemlji, nakon što se otvore granice, bilo da se radi o poslu, školovanju ili jednostavno želite promijeniti adresu jedna od stvari koja vam može proći kroz glavu jeste hoće li vas prihvatiti. Već šestu godinu istraživanje Expat Insider pokazuje kakav je život pridošlica van granica svojih zemalja.

Na liszi nasrdačnijih domaćina, prema iskustvima stranih državljana, medalje imaju Portugal, Tajvan i Meksiko, dok se ledeni doček može očekivati u Švajcarskoj, Austriji i Kuvajtu.

Portugal se po prvi put našao na zlatnom mjestu najboljih domaćina, a prijateljski pristup se može oekivati i u Kambodži, Bahreinu, a i Kostarika je na tom popisu.

Kuvajt se čvrsto drži na začelju četiri godine za redom; gotovo polovina ispitanika otkrila je kako se ne osjeća dobrodošlo. Austrijancima zamjeraju da nisu zainteresovani za sklapanje novih prijateljstava, a Švajcarcima da se teško otvaraju.

Na listi nema nijedne zemlje regiona.

Deset najsrdačnijih zemalja:

1. Portugal
2. Tajvan
3. Meksiko
4. Kambodža
5. Bahrein
6. Kostarika
7. Oman
8. Kolumbija
9. Vijetnam
10. Kanada

6

avatar
1000
4
2
0
 
6
zxr6Nema vezaLoloPjerDmedicinska ses
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lolo
Gost
Lolo

Bosanci

Pjer
Gost
Pjer

Sve latino americke zemlje

Nema veza
Gost
Nema veza

Kakvu ocjenu si imao is geografije?
Ja vidim samo tri.

Dmedicinska ses
Gost
Dmedicinska ses

Nema italije?

Podgoricanin NL
Gost
Podgoricanin NL

Bila jednom jedna zemlja koja bi danas ubjedljivo bila na prvom mjestu…
Jugoslavija!
A danas… Prijateljstvo što to bješe?

zxr6
Gost
zxr6

Velika zabluda. Postojao je samo privid tolerancije i prijateljskih odnosa, lažna prisnost i nepovjerenje. Na celiv pa poslije pljuvanje. Mi se ne podnosimo između dva susjedna grada(ili sela), a ne region ili ne daj Bože još šire. Vidiš kako Ruse i Turke obožavamo. I oni nas. Mi smo taman ka Kuvajt, samo nemamo naftu, kamile ni novac. Imamo krša, ka… Više »

Send this to a friend