Zanimljivosti

Nikada nije bila u ozbiljnoj vezi: Biti zgodna je prokletstvo, muškarci me se plaše

Influenserka je u jednom video-snimku otkrila kako nikada nije bila u ozbiljnoj vezi i da za to okrivljuje svoj dobar izgled. Kasnije je pokušala da objasni kako se samo šalila, međutim to niko nije tako shvatio, prenosi Super žena.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hope Schwing (@hope.schwing)

Houp Šving (24) iz Los Anđelesa u Kaliforniji nikad nije bila u ozbiljnoj vezi i priznala je da nema puno iskustva u ljubavi. Rekla je da je za to kriv njen dobar izgled.

“Niko ne govori koliko je teško biti toliko zgodan da ne možeš pronaći partnera jer te se svi muškarci jako plaše i boje. Biti nevjerovatno zgodan je iskreno prokletstvo”, kaže u jedom video-snimku na Tiktoku.

Kasnije u komentarima pokušala da objasniti da se samo šalila, ali njen video-snimak je svakako prikupio 3,7 miliona pregleda.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hope Schwing (@hope.schwing)

“To je blagoslov i prokletstvo. Uvjeravam samu sebe da je to razlog zašto sam sama”, bili su neki od komentara.

“Često se šalim kako sam sama i kako to ‘mrzim’, ali zapravo mi je potpuno u redu biti sama. U videu gdje govorim da sam ‘previše’ zgodna i da me se muškarci zbog toga plaše – zapravo ne mislim to. Samo primjećujem trend među ženama koje govore te stvari kako bi objasnile zašto su same. Mislila sam da je u mom videu jasno da je to satirično, ali to nije tako shvaćeno”, ispričala je.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hope Schwing (@hope.schwing)

“Ja sam zaposlena djevojka i mislim da će se to dogoditi spontano kada bude vrijeme. Ne planiram na silu da pronađem nekoga. Budući da sam cijeli život nezavisna, navikla sam da budem sama”, rekla je za kraj, a prenosi Independent.

Send this to a friend