Zanimljivosti Svi žele samo kod njega

On je najzgodniji veterinar na svijetu

Upoznajte Evana Antina, zgodnog veterinara iz Kalifornije za kojim su poludjele žene širom svijeta. Postao je prava zvijezda Instagrama, gdje ga prati više od milion ljudi. Osim što objavljuje fotografije preslatkih životinja, ne zaboravlja u svakoj svojoj objavi podijeliti svoje znanje.

View this post on Instagram

Happy New Years from another concerned puppy and I 🎉🤘😃. I can confidently say that 2018 has been one of the best and most memorable years in my life. I launched my product line @happypetbrand , I’ve gotten to work on wildlife in almost 10 different countries around the world, a loooongstanding professional dream of mine came true (and I know I keep saying this BUT I CAN NOT WAIT TO SHARE WITH YOU GUYS!!! I’ve been sworn to secrecy, but if it was my choice I would’ve shouted it on top of a mountain like 2 months ago 😆), I’m still happily employed at one of so-cal’s finest animal hospitals @conejovet , and most importantly YOU ALL have given me the opportunity to share my passion and raise awareness for veterinary medicine, animal education and of course wildlife conservation! I could not be more blessed. I could not be more happy. I could not be more thankful. I am truly living my dreams and can not imagine doing this life any other way. I love you all and I’m wishing all the best for your 2019 💗. #HNY #2018wasepic #letsmake2019evenmoreepic #thankyouforthesupport

A post shared by Evan Antin 🐊🐣🐒🐱🐺🐢🐖🐍🐅🐿🐇 (@dr.evanantin) on

Kako mu je broj pratioca iz dana u dan rastao, ‘zapeo’ je za oko mnogim medijima. Zahvaljujući tome, magazin People ga je više godina za redom proglasio najzgodnijim veterinarom na svijetu.

Nedavno je pokrenuo svoju vlastitu emisiju ‘Evan goes wild’ koja se emituje na Animal Planetu. Iako se fokusirao na egzotičnije životinje, Evan voli mačke i pse i sarađuje s Comfort Zonom kako bi porodicama pomogao da njihove mačke budu srećne, zdrave i bez stresa.

Evan je porijeklom iz Kansasa i uvijek je imao strast prema životinjama. Studirao je na univerzitetu u Coloradu i putovao svijetom učeći o specifičnim ekosastavima i fauni.

Inače, radi u veterinarskoj klinici u Kaliforniji i njeguje sve vrste životinja od domaćih, potencijalno opasnih do tradicionalnih kućnih ljubimaca. Kada ne radi u veterinarskoj stanici, putuje svijetom radeći veterinarske poslove i istražuje divljinu.

Na njegovom Instagram profilu možete pronaći od simpatičnih fotografija majmuna, malenih pauka i divovskih mačaka do videa u kojima Antin hrani afričke slonove i igra se s neobičnim životinjama na Šri Lanki. Njegov profil razlikuje se od ostalih po tome što nećete pronaći samo fotografije slatkih životinja već i savjete o njihovoj njezi.

Send this to a friend