Zanimljivosti

Opljačkao dvije banke naoružan avokadom

Jedan 47-godišnji stanovnik južnog dijela Izraela biće optužen za pljačku nakon što je ukrao skoro 8.000 dolara iz dvije banke u Berševi, koristeći avokado.

Taj bivši zatvorenik iz jednog beduinskog sela ušao je u filijalu poštanske banke u Tržnom centru Big u Berševi sredinom maja i blagajnici predao poruku, tražeći da mu da novac u kešu.

“Predaj mi novac iz fioke”, navedeno je u poruci, prenio je izraelski TV Kanal 12.

Pošto je blagajnica oklijevala, pljačkaš je progovorio rekavši: “Stavi novac u tašnu brzo ili ću baciti ovu granatu”.

Time je skrenuo pažnju na okrugao crni predmet koji je držao u desnoj ruci, za koji je tvrdio da je granata, a kako se kasnije ispostavilo bio je to crni avokado.

Pljačkaš je izašao iz banke sa preko 16.000 šekela (4.450 dolara).

Nakon pet dana isti čovjek je ušao u drugu filijalu poštanske banke u tržnoj zoni Oren u istom gradu, ponovivši raniji metod, mašući crnim avokadom i prijeteći da je digne u vazduh.

Otišao je iz banke sa 12.000 šekela (3.300 dolara).

Bezbjednosne kamere nisu pružile dobar uvid u identitet pljačkaša jer je oba puta imao šešir na glavi koji mu je prekrio lice, a i naočare za sunce i jednom povez preko oka.

Međutim, policija je ušla u trag lokacijama mobilnih telefona u vrijeme pljački i slijedila neke druge tragove da ga nađe. Ispostavilo se da je ranije bio u zatvoru tri godine zbog pljačke.

2

avatar
1000
1
1
0
 
2
Knezm🍹n☀e
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
m🍹n☀e
Gost
m🍹n☀e

Ja sam cuo za jednog, opljackao je citavu drzavu naoruzan dzemperom.

Knez
Gost
Knez

Xe xe xe idemoooooo dzemperasi

Send this to a friend