Zanimljivosti Razbila mu laptop od glavu

Pa ti gledaj druge žene

Društvenim mrežama se širi šokantan snimak, nastao tokom ljeta u jednom američkom avionu, gdje je ljubomorna žena razbila laptop udarajući njime svog dečka po glavi.

Na snimku se čuje kako urla na njega, a potom se vidi kako ga udara. Svađa je, čini se, započela tako što je on pogledao drugu ženu, prenosi “Index”.

Stjuardesa je pokušala da smiri ženu i upozorila je da prestane da psuje  jer se iza nje nalazi dijete, na šta se ona nije obazirala.

Kada je osoblje aviona muškarca zamolilo da se premjesti na drugo sjedište, kako bi se smirila situacija, ljutita žena je izgubila kontrolu, požurila za njim i počela da ga udara laptopom po glavi.

Sudeći po prizorima sa snimka čini se da je udarac dobila i jedna stjuardesa koja se drži za glavu.

Nakon što su uspjeli da ih razdvoje, jedan stjuard joj je rekao da će biti optužena za napad, na šta je ona odgovorila: “Baš me briga”.

5

avatar
1000
3
2
0
 
5
Zgodne zene su...Neka, nekaGrađanin Kejnmarius
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Neka, neka
Gost
Neka, neka

Neka mu ja nadavala, da je i više nikakve štete, kad se puštio prasici da ga bije.

...
Gost
...

Neka ne zivi kod nje,poslusaj sto prica,ima li ista odvratnije kad covjek ne postuje zenu sa kojom je nego balavi za svakom pored nje i okrece glavu?

Zgodne zene su
Gost
Zgodne zene su

Ima, ljubomorna zena koja misli da joj je neko nesto duzan sto je ona iskompleksirana. Oci su za gledanje ako ti se ne dopada produzi dalje.

Građanin Kejn
Gost
Građanin Kejn

Evo ga Željko Rebrača na snimku.

marius
Gost
marius

E zlo mu u dom, s kim mu mlados prolazi.

Send this to a friend