Zanimljivosti

Penzioner Toni se vratio na modnu pistu

Toni u Varteks odijelu na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb

Modni tigar Toni, kao i Varteks, s godinama samo sve bolji! Ovacije iz publike na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb može dobiti samo ovakav simpatičan maneken u odijelu koje mu vrhunski pristaje. #DosljedniKvaliteti

Gepostet von Varteks am Sonntag, 3. Februar 2019

Modni tigar Toni predstavljao je Varteks na nedavno održanom zagrebačkom Sajmu vjenčanja.

U sklopu sajma održana je gala donatorska modna revija na kojoj su predstavljene najnovija modna rješenja, a varaždinsku kompaniju Varteks predstavljao je penzioner i bivši maneken Taljat Selmani, široj javnosti poznat i kao Toni.

Gospodin Taljat Selmani (82) nedavno se proslavio izjavom o gripi, a potom je dobio ponudu iz Varteksa.

Toni je u mladosti radio kao maneken i odrađivao snimanja za Varteks, a skoro su mu iz te kompanije ponudili da ponovno reklamira njihova odijela.

“Mislimo da je fantastičan lik, a budući da imamo zaista savremene, atraktivne krojeve koji na svakome stoje dobro, mislimo da bi gospodin Toni bio odličan primjer kako naša odijela mogu odlično stajati i ljudima starije životne dobi. Toni ima fantastičnu energiju”, rekao je za Index predsjednik Varteksa, Nenad Bakić.

Toni nije mogao sakriti svoje oduševljenje.

“Ja ću raditi kako god njima odgovara. I prije sam radio za Varteks, ta je kompanija uvijek bila na glasu, ona ne smije propasti i ja ću pomoći kako god budem mogao. Novac mi uopšte nije bitan, ne zanima me novac, želim pomoći da “Varteksu” krene posao, radiću i dan i noć ako treba. To je kvalitet od pamtivijeka”, u jednom dahu je ispričao simpatični penzioner.

“Ja sam u mladosti radio za mnoge kompanije, radio sam i za “Kamensko” i za “Varteks”. To je prije sve bilo drugačije, taj posao manekena, bilo bi dovoljno da se središ, prošetaš i tamo bi te zapazili ovi ljudi koji traže modele”, ispričao je Toni kako se u mladosti počeo baviti manekenstvom.

“To je bilo tako, prošetaš se po kafani i neko te pronađe”, kaže.

Podsjećamo, Toni je postao najpoznatija osoba posljednjih dana u Hrvatskoj nakon što su ga novinari uhvatili u šetnji Cvjetnim trgom i pitali ga za mišljenje o gripi.

“Ne postoji gripa, zlato moje, 82 godine, nikad bolestan, nikad kod doktora. To zapamtite svi. Sramota, penzioneri su uništili zdravstvo. Boli me ruka, boli me noga, sve me boli… Vježbaj, p*zd* ti m*terin*”, poručio je vitalni penzioner.

2 Komentara na "Penzioner Toni se vratio na modnu pistu"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend