Zanimljivosti

Pitali muškarce i žene starije od 65 godina za čim žale u životu: Gotovo svi su odgovorili isto

Muškarci i žene starosti između 65 do 100 godina imaju sličan odgovor na pitanje zbog čega najviše žale u životu.

Jedan tiktoker je pitao starije ljude za čim najviše žale u životu.

Neki su čak imali iste odgovore od riječi do riječi i većina njih ima slična razmišljanja o tome šta je važno u životu.

 

@yairbrachiyahu 79 Year Old Shares Her Biggest Loss… #lifelessons #interview #lifeadvice #longervideos ♬ original sound – Yair

Jedna 79-godišnjakinja govorila je o stvarima za koje je mislila da su važne dok je bila mlađa, te je rekla da novac olakšava život, ali ne osigurava radost, prenosi City Magazine.

Sličnog razmišljanja bio je i drugi muškarac koji je rekao da materijalne stvari i više novca nego što je stvarno potrebno, nisu toliko važni.

 

@yairbrachiyahu 65 Year Old Shares What’s Most Important In Life #interview #lifelessons #lifeadvice #longervideos ♬ original sound – Yair

„Kad smo mlađi, mislim da želimo da zaradimo puno novca i da steknemo mnogo materijalnih stvari. Da imamo veliku kuću, odličan automobil i sve te stvari. Sad shvatam da to nije ono što je bitno u životu. U životu su bitni odnosi, ljubav i sposobnost da znate šta zapravo želite“, kaže on.

Stariji par i 78-godišnji muškarac složili su se s njim od riječi do riječi, rekavši da „materijalne stvari nisu toliko važne“.

4

avatar
1000
3
1
0
 
4
PeraBaneVazdaMirjana
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pera
Gost
Pera

Žalim što svojim roditeljima nisam pokazao koliko ih volim.

Bane
Gost
Bane

Sta su rekli za cim najvise zale,osim da novac nije merilo srece

Mirjana
Gost
Mirjana

Uskoro ću ući u tu grupu. Ne osećam da treba da pravim bilanse. Svu svoju ljubav i energiju, znanje i volju posvetila sam porodici i ljudima koji ne mogu sami kroz život, bez podrške drugih… ipak, reći ću da sam malo vremena posvetila sebi… ne u smisli davanja, učenja i stvaralaštva, duhovnog uzrastanja, već u smislu vremena za odmor, putovanja,… Više »

Vazda
Gost
Vazda

„Odgovor je u tome što si ti Jonathane rijetka ptica, jedna među tisućama”….Sve što je nekoć želio jatu, sad je činio sam za se; naučio je letjeti i nije mu bilo žao cijene koju je platio. Jonathan je otkrio da su dosada, strah i gnjev glavni razlozi zbog kojih galebovi žive kratko, a budući da se svega toga oslobodio, poživio… Više »

Send this to a friend