Zanimljivosti počeo je da skače i maše repom

Pitbul Beni ima nove vlasnike i zbog toga je presrećan

This special little guy captured the hearts of everyone who stopped by his kennel. He hit the jackpot when this beautiful family chose to take him home. Thanks for all you SHARING, checkout his FREEDOM WALK filled with lots of jumps and tail wagging! Happy life sweet BENNY <3PHOTO THREAD: https://www.facebook.com/savingcarsonshelterdogs/photos/a.172032662969376.1073741830.171850219654287/511316932374279/?type=3&theaterJukin Media Verified (Original)* For licensing / permission to use: Contact - licensing(at)jukinmediadotcom

Gepostet von Saving Carson Shelter Dogs am Donnerstag, 10. Dezember 2015

Pitbul Beni stigao je u sklonište za životinje u Kaliforniji sa osam mjeseci, a kada je shvatio da je usvojen počeo je da skače i maše repom od radosti. Sve to snimili su zaposleni skloništa.

Osoblje prihvatilišta za pse Carson u Gardeni u Kaliforniji, snimilo je trenutak kad je pitbull Beni ‘shvatio’ da je usvojen, a njegova reakcija definitivno je privukla mnoga srca.

Nova porodica osigurala mu je zauvijek dom, a trenutak kada je Beni izašao iz prihvatilišta na slobodu bio je neodoljiv, a cijeli taj trenutak snimili su zaposleni skloništa.

U opisu videa napisali su: ‘Ovaj poseban momak zarobio je srca svih koji su se zaustavili u našem skloništu. Pogodio je džekpot kad je ova lijepa porodica odlučila da ga odvede kući. Hvala svima što su ovo podijelili, a sada pogledajte njegovu šetnju slobodom ispunjenu sa puno skokova i mahanja repom. Srećan život slatki Beni. ‘

Beni je u početku bio malo oprezan. Međutim, u trenutku kad je shvatio da je usvojen, počeo je kao lud da maše repom. Osim toga, nije mogao da prestane da skače od sreće.

Video je na Fejsbuku pregledan više od 5,3 miliona puta. Takođe je dobio preko 3,4 komentara, od kojih su mnogi ljudi Beniju poželjeli sve najbolje u njegovom novom domu pa su se zahvalili njegovoj novoj porodici što su ga primili.

Send this to a friend