Zanimljivosti

Sin roditeljima isjeckao ušteđevinu

Bračni par Ben i Džeki Belnap iz američke savezne države Jute, nisu mogli da nađu ušteđevinu od 1060 dolara nigdje po kući. Koverta sa novcem kao da je “u zemlju propala”, međutim, gospođa Belnap je sasvim slučajno otkrila da novac nije izgubljen, ali nije ni bila srećna što ga je našla.

Naime, “zelembaći” su bili iskidani tj. provućeni kroz aparat za sječenje papira, a za to je odgovoran mali, dvogodišnji Leo koji voli da kopira sve što odrasli rade.

Ben i Džeki Belnap, koji su ovim novcem planirali da vrate dug od kupovine sezonske karte za američki fudbal preturali su po kući tražeći nestalu kovertu, dok u jednom trenutku Džeki nije prevrnula kantu za smeće iz koje su krenuli da ispadaju “konfete” koje je napravio njihov sin.

“Zaćutali smo i nismo znali šta da radimo. Onda sam rekla Benu da će ovo jednog dana biti sjajna priča”, rekla je Džeki lokalnom mediju.

Ipak, nije sve izgubljeno. Par može da pošalje ostatke novca američkom Ministarstvu finansija koje ima posebno odjeljenje za uništene novčanice, ali bi to moglo da potraje.

“Zvao sam ih sljedećeg jutra i čovjek mi je rekao da sve spakujem u kesice i pošaljem u Vašington, pa će nam za godinu ili dvije vratiti novac”, izjavio je Ben.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mesar mickey
Gost
Mesar mickey

Ustedjevina od 1000$? Kakvi maloumni tekst! To je odje ustedjevina, a tamo….

Trol
Gost
Trol

ada cak i prsla centralna banka CG bi vrnula pare, samo ih sastavite…. a ne velika amerika

Send this to a friend