Zanimljivosti

Stanovnici španskog gradića u strahu od penzinoera – vandala, uništava kola jer je ljut

Stanovnici španskog grada Vigo žive u strahu od jednog penzionera – vandala koji automobile grebe ključem i novčićima, a brave puni čačkalicama.

Hose Antonio (79), je samo prošle godine vandalizovao više od 1.000 automobila.

Vandali koji rade ovakva stvari uglavnom se sakriju ili maskiraju, ali ne i penzioner Hose. On usred dana, ne mareći za svjedoke, oštećuje autombile na koje naiđe dok svojim štapom udara sve one koji mu priđu da ga zaustave.

Za samo mjesec dana 2019. uspio da izgrebe preko 120 automobila.

Hose je na zahtjev lokalne policije otišao na pregled kod psihijatra, ali je utvrđeno da nema kognitivnih poremećaja i on je pušten poslije tri dana provedena u mentalnoj ustanovi.

Stručnjaci smatraju da iza ovog antisocijalnog ponašanja stoji potpuni nedostatak empatije.

“On nije bolestan već samo zao i bijsan na svijet”, rekao je policijski ekspert lokalnom listu Glas Galicije i ocijcenio da je Hose veoma tvrdoglav.

Vandal – penzioner je privođen nebrojeno puta zbog nanošenja materijalne štete i fizičkih napada. Stanovcnici Vigoa oblijepili su ulice plakatima upozorenja sa njegovim likom i plaše se da ostavljaju vozila napolju.

Policija tvrdi da ne može da zaustavi Hose Antonija jer čim izađe iz pritvora, “zli penzioner Hoze” nastavlja tamo gdje je stao.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Da nije migo posao na ljetovanje.

Send this to a friend