Zanimljivosti

Svi radnici u restoranu dali otkaz i gostima ostavili poruku o šefovima

Gladne goste u restoranu brze hrane “Circleville’s Sonic” u američkoj državi Ohajo, umjesto dobrodošlice osoblja, zatekla je poruka na vratima.

Čini se da su svi radnici odjednom dali otkaz i jednostavno napustili svoja radna mjesta, prenosi LAD Bible, a svoje razloge su gostima objasnili u poruci.

https://twitter.com/_ericblanc/status/1099493825834336256

“Upozorenje! Zbog grozne uprave, svi su dali otkaz. Kompanija je prodata ljudima koje nije briga ni za šta osim njih samih. Izvinjavamo se na neprijatnosti, ali naš tim odbija da radi za kompaniju koja svoje zaposlene tretira kao smeće nakon što su sve dali ovom restoranu. Predugo smo i previše radili. Sad svi želimo bolje stvari. Novi vlasnici, je**te se”, stoji u poruci koja se brzo počela širiti društvenim mrežama.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mrki
Gost
Mrki

Bog im zdravlje dao, svaka cast

Kominterna
Gost
Kominterna

Ovako treba svi da daju otkaze u svim firmama i institucijama pa da vidimo oce li kapitalisti vladat i vrijedi li im sto bogastvo, ako svojim bogatstvom ne mogu nikog da kupe onda im ono ne vrijedi nista, onda smo svi jednaki!

Crnogorka🌻
Gost
Crnogorka🌻

Kraljevi…tako i treba uraditi sebičnima koje niko ne zanima do oni sami sebe!!!

Prč
Gost
Prč

Mozda se ovako nesto jednog dana desi i kod nas i to mnogo cesce

Pizza
Gost
Pizza

Mislim da kod nas zaposleni u preko 80% kafica i restorana misle o svojim vlasnicima i managerima najmanje ovako. Zato su u vecini lokala zaposleni nervozni i neuljudni jer su gazde skorojevici i debili koji ne postuju nikoga do pare i nemaju obzira prema zaposlenima

Tako treba
Gost
Tako treba

Bravo! Neka rade sebičnjaci sami.

Send this to a friend