Zanimljivosti

Tražio razvod nakon 77 godina braka

Poslije 77 godina u braku, teško da nešto može da vas iznenadi. Italijan koji je tajna pisma svoje supruge pronašao nekoliko dana prije Božića je po svemu sudeći bio šokiran i jako razočaran.

Roza (96) je pošto je suprug našao njena pisma, priznala da je prije 60 godina imala aferu. Takođe je očajnički molila muža da ostane sa njom. Antonio nije htio ni da čuje, odbio je i podnio zahtjev za razvod braka uprkos svemu što su prošli zajedno.

Njih dvoje su imali petoro djece, 12 unučadi i jedno praunuče.

Antonio je ljubavna pisma našao u staroj škrinji sa fiokama godinama prije odluke o razvodu. Poslije tog otkrića njihov brak je krenuo nizbrdo i supružnici su se sve više udaljavali. Antonio se čak iselio iz zajedničkog doma i otišao da živi kod jednog sina, ali se vratio kući nekoliko nedjelja kasnije. Ipak, nekoliko godina kasnije shvatio je da ne može više da bude u braku sa ženom koja ga je prevarila i podnio je zahtjev za razvod.

Antonio je rođen u Olbiji na Sardiniji, a gospođa Roza u Napulju. Upoznali su se 1930. dok je Antonio bio karabinjer u Napulju. U trenutku razvoda živjeli su u Rimu.

3

avatar
1000
1
2
0
 
3
MirkoDjoko18+
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
18+
Gost
18+

Oce li se javiti koja da prozbori jednu-dvuje na ovu temu?

Djoko
Gost
Djoko

A nece sigurno,one su sve idealne

Mirko
Gost
Mirko

Ma on je našao mlađu…ovo mu je samo izgovor za razvod !
Preslatko…sve za ljubav ❤

Send this to a friend