Zanimljivosti Dojićemo zajedno

Troje ih je u vezi i čekaju bebu

Lo (30) i Majk (31), su se upoznali na koledžu, gdje su počeli da se zabavljaju, a vjenčali su se prije četiri godine. Iako su u bili avanturistički raspoloženi i uvijek su razgovarali o tome da žele da imaju troje u kući, nikada nisu pomislili da će željeti da imaju nešto više sa tom trećom osobom, sve dok nisu upoznali Džes Vodstok, piše “Daily Mail”.

“Prije nego što smo se upoznali sa Džes, naša veza je bila sasvim normalna. Držali smo se jedno za drugo, ali uvijek smo pričali o tome kako želimo troje u krevetu. Prišla sam Džesinim prijateljima na koncertu i raspitala se o njoj. Rečeno mi je kako ona voli da bude u poligamnim vezama, a sjećam se da smo Majk i ja morali da provjeravamo šta to tačno znači”, kaže Lo.

View this post on Instagram

One of the most honorable collections of moments we’ve ever been a part of! These three beautiful people came together as one on Sunday, May 24th. They are the definition of resilient. When a Pandemic and a bag of wrenches were thrown into the wedding plans, they made lemonade margaritas!😂They are among the few who have built a life of love and strength in a world of misunderstanding and “conventional” relationships. And as much fun as we have when we’re in their company, we ALWAYS leave with little to no photos to document the crazy!🙈So here’s a few photos we borrowed from them and the ONE we got of the cake (of course, Lo was all over that)! Definitely more photos to come, thanks to their amazing photographer, @katie_kay ! . Cheers to The Kickass Kaufmans! We love you!🤍🖤🤍 @throuple.life . #Colorado #love #throuplewedding #tribe #throuplefamily #trio #poly #thriceasnice #throuplelife #wearethree #lovewins #keepinitreal #wehavefun #hisandhersandhers #triad #triplethreat #delta #loveandlight #throuple #threeway #quaranteam #ridiculousness #twerkersnottweakers

A post shared by Lo, Jess & Mike (@wearethr33_) on

U početku su željeli samo seks, ali kada su se malo bolje upoznali shvatili su da žele nešto više. Zato su njih troje počeli zvanično da se zabavljaju 2018. godine i od tada su zajedno. Iako su njihove porodice i prijatelji u početku bili šokirani odlukom, sada ih svi podržavaju. Ali i dalje ih prate negativni komentari onih koji ne razumiju njihov odnos.

“Mnogi od njih nikada nisu čuli za trostruku vezu i ne razumiju kako to funkcioniše. Za njih je to samo fizička veza, ali mi u vezi imamo duboku i iskrenu ljubav. Ja gledam dvije žene koje volim, kako vole jedna drugu i to je teško objasniti drugima”, kaže Majk.

View this post on Instagram

History! 73 days, 219 meals, and what feels like a hundred masked grocery shopping trips since we last sat down in a restaurant. Tonight was history for us and many, many others. We could not have chosen a more perfect place to break the spell! Cheers to the Owner/Chef who has put everything on the line to reopen the doors tonight. Everyone was so warm and welcoming. Although we LOVE Jess’s cooking, we were so ready to be wined and dined! And naturally, we had to get dressed to the nines!🔥Thank you, Denver, for standing together and pulling through! WE ❤️💜💙 YOU! @riojadenver . . #Colorado #datenight #finally #love #trio #poly #thriceasnice #wearethree #lovewins #keepinitreal #wehavefun #hisandhersandhers #triad #triplethreat #delta #loveandlight #throuple #quaranteam

A post shared by Lo, Jess & Mike (@wearethr33_) on

Ali sada se njihova porodica mijenja iz tročlane u četvoročlanu. Nakon razgovora o budućnosti, odlučili su da su spremni za dijete i Lo je zatrudnjela u martu ove godine. Dok Lo nosi bebu, Džes želi da bude uključena u najvećoj mogućoj mjeri i zato će ona biti njena lična babica, ali takođe će sinhronizovati hormone sa Lo kako bi mogla da proizvede mlijeko i doji bebu, kada se rodi.

“Džes će uvijek biti uključena u odgajanje djeteta. Želim da ona bude dio toga jer će beba izgledati kao Majk i ja, ali takođe želimo i njen DNK u njemu. Mnoge majke nemaju priliku da se opuste i odmore, ali ja imam divnu djevojku koja će brinuti o bebi. Upoznali smo druge poligamne parove koji imaju djecu, a djeca koja imaju su super. Ovo dijete će imati više mogućnosti nego što mislite. Nas troje jedva čekamo da postanemo roditelji”, otkriva Lo.

9

avatar
1000
9
0
0
 
9
Narcis ZgubidanPodgoričaninAhaLAUDA123
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Moram ženu pitat nešto?

Podgoričanin
Gost
Podgoričanin

Znači Majk voli Lo (koja će da rodi bebu) i Džes. Zaista nenormalni emotivni odnosi. Za ljubav je potrebno dvoje, a ne troje.

Aha
Gost
Aha

Blago,blago. Stvarno poučna priča.

LAUDA
Gost
LAUDA

Hvala za tekst, baš lijep primjer za omladinu

123
Gost
123

a viđi ovog tunja tunjavog, kako se on uglavio. svaka mu čast.

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

nije momak lud.

TestR
Gost
TestR

Debilizmi.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Баш дивна прича ал оно баш дивна.

Konik
Gost
Konik

Đe ima za troje ima i za četvoro.

Send this to a friend