Zanimljivosti

Upoznajte Prljavštinu, mačka čije krzno izgleda kao da je stalno prljav

“Najusamljenija pruga u Americi” je ona u Sjevernoj Nevadi. Njome prolaze vozovi iz 1906. godine koji i dalje voze kao da su novi. Redovno ih servisiraju, a dovoze turiste koji žele da osjete duh “nedodirnute istorije”.

Međutim, ono što je takođe veoma zanimljivo, pored vozova, jeste mačak Prljavština. Izgleda kao stalno boravi u prašini i da se ne “kupa” baš redovno, ali istina je drugačija. Prljavštini je to “originalni look” jer je rođen sa takvom, neobičnom bojom krzna.

Zaposleni u željeznici kažu da ne treba prilaziti njihovom “prašnjavom” kolegi jer neće biti zainteresovan za komunikaciju. Treba, kažu, biti strpljiv i čekati da sam priđe jer je u suštini veoma znatiželjan mačak i voli “kada je gužva” tj. kada turisti obilaze stanicu i vozove. On ima deset godina i brojne obožavaoce koji ga redovno fotografišu za Fejsbuk stranicu Nevada Northern Railway.

 

 

4

avatar
1000
4
0
0
 
3
Nemam rijeciGostm🍹n☀e
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nemam rijeci
Gost
Nemam rijeci

Dodao bih, jeste da je mačak prljav ali je prelijep 🙂

Gost
Gost
Gost

Ja mislim da mačak ne može da ima ovakvo prljavo krzno. Ipak on boravi sa majstorima u željeznici. tamo se izprašinja.

Nemam rijeci
Gost
Nemam rijeci

NIje tačno da je tako rođen 🙂 ja sam isto imao žuto bijelog mačka koji je bio nevjerovatno čist sve dok nije počeo da trči za cica macama… onda je počeo da bude isti ovaj na slici 🙂

m🍹n☀e
Gost
m🍹n☀e

😁😁😁😁😁

Send this to a friend