Zanimljivosti Imaju čak i Instagram profil

Vrijedi ih poslušati: U braku su skoro 70 godina, a ovo su njihovi savjeti

Džefri i Polin Voker u braku su 69 godina, tako da njihove savjete o ljubavi i braku vrijedi poslušati.

Iako su se vjenčali 1951. godine, kažu da su i poslije toliko decenija veoma zaljubljeni jedno u drugo. Imaju desetoro praunučadi i razumiju kakav je pritisak biti roditelj i plaćati račune, znaju da to često može da dovede do svađe, ali Polin savjetuje parovima da nikada ne odu u krevet ljuti.

A Džefri, koji je radio kao vodoinstalater, kaže da su riječi koje usrećuju njegovu ženu: “Izvini, ja sam pogriješio”.

To što imaju različita interesovanja znači i da uvijek imaju o čemu da razgovaraju za stolom, smatra ovaj vremešni bračni par. Imaju čak i Instagram profil na kom dijele zanimljivosti iz svakodnevnog života. Za upravljanje profilom, zadužen je uglavnom Džefri.

Polin dodaje da je njen suprug uvijek zasmijava, čak i poslije skoro sedam decenija braka. Posljednjih godina je bila bolesna, imala je čak 21 operaciju, a Džefri je sve vrijeme bio uz nju.

“Džefri je uvijek uz mene, zna svaki bolnički restoran širom Britanije, pa čak i na Tenerifima jer sam jednom bila i tamo. Kada su nam po povratku poslali veliki račun, rekao je ‘Ne brini o plaćanju, posjećivaću te iz zatvora’. Uvijek me zasmijava”, ispričala je ona.

“Važno je da uvijek imate smisao za humor jer je život previše kratak”.

Kažu da su zajedno stvorili stotine nezaboravnih uspomena sa različitih putovanja i sve su to dokumentovali u albumu koji je Džefri poklonio svojoj supruzi.

Pored toga što zajedno uživaju u avanturama, smatraju da je, da bi ljubav tako dugo opstala, jako važno ne shvatati stvari previše ozbiljno. A vjerovatno pomaže i to što joj on svakog jutra kuva čaj i sprema doručak.

“Budim se uvijek sat prije nje da bih mogao da čitam i odnesem joj čaj i doručak u krevet. Male stvari su jako važne, a svakog dana se i poljubimo i pomazimo”, zaključuje Džefri.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
BrankoLAUDAAnkaPjerMLAĐI ĐUTURUM
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Branko
Gost
Branko

Brak je mučenje

LAUDA
Gost
LAUDA

Jednog dana kada ona ode on ce kuci da počiva u miru..

Anka
Gost
Anka

😁 bravo!!💟💟

Pjer
Gost
Pjer

Moj savjet
Izdrzite prvih 10 do 15
A onda mozete 100 ako vas zdravlje posluzi
Srecno

MLAĐI ĐUTURUM
Gost
MLAĐI ĐUTURUM

Ova da me probudi u 04h – u zoru galopirajući infarkt bi me zvekio

Send this to a friend