Zanimljivosti više ništa nije isto

Život prije i tokom pandemije na zabavnim ilustracijama

Svi već znamo da ova godina uopšte ne ide onako kako smo zamislili i da su mnoge navike morale da se promijene uslijed pandemije korona virusa. I dalje se trudimo da život ne stane i da iskoristimo sve ono što je moguće, a opet, stiže nam puno loših vijesti. Kako ne poludjeti u toj situaciji i čemu se posvetiti?

Odgovor na ovo pitanje svako mora da pronađe za sebe, jer se svi razlikujemo, drugačije shvatamo i podnosimo aktuelnu situaciju, pa se tako neko okreće porodici, započinje lako održive hobije, uči novu vještinu, ili nešto treće.

Umjetnici su ovdje posebna kategorija, jer inspiracija mora nekako izaći na površinu, što povremeno može biti i prednost. Dizajnerka Irina Blok je jedan od mnogih praktičnih primjera za to.

Ona je odlučila da započne niz ilustracija o tome kako se život prije i poslije pandemije razlikuje, ali sa vedrijim pogledom na sve to. To je u početku bio način da sama sebe oraspoloži i oslobodi se stresa, ali je naišla na mnoge pozitivne reakcije i nastavila da svaki novi rad dijeli na društvenim mrežama.

 

Sigurni smo da se i sami možete prepoznati u barem nekim od ilustracija.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
So & TEKILA
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

ovo za platu je tačno.
potroši se

Send this to a friend