Grad crtani film

Dva ortaka i jazavac od četvrtka u kinu Boka

U kotorskom Kinu “Boka” u starom gradu u četvrtak, petak i subotu (04,05. i 06. juna) prikazivaće se sinhronizovani crtani film Dva ortaka i jazavac. Projekcije filma su od 19 sati. Cijena ulaznice je 2,00 eura.

Upoznajte neuništivi trio koji kreće u odvažnu misiju kako bi pomogao Amandi, ćerki naučnika da spasi svog oca od opasnog zlikovca Raspućina, čija je namjera da uz pomoć seruma za kontrolu uma – zavlada svijetom!

Dobričina Lazić i uglađeni Petrović stari su drugari koji žive u željezničkom tunelu. Kada se ne svađaju oko svega i svačega, život im je ispunjen muzikom i zabavom, a dane dijele sa Jazavcem koji živi na tavanu.

Njihova mirna svakodnevica preokreće se naglavačke kad im u „jazbinu“ uleti Amanda. Ona je pobjegla razbojnicima koji su kidnapovali njenog oca, uvaženog profesora, po naredbi bogatog i zlog Raspućina. U namjeri da zavlada svijetom, Raspućin primorava brilijantnog naučnika da mu napravi, kako on to naziva, serum za ljubimce! Riječ je o moćnom napitku koji ljude pretvara u poslušne robote…

Ovo je samo dio onoga što vas očekuje na najluđoj vožnji kroz uzbudljivi svijet mašte.

Send this to a friend