Politika

Abazović i Adžić: Spajić i Mandić ugrozili evropski put, rješenje vanredni parlamentarni izbori

Abazović i Adžić/foto: Vlada CG
Abazović i Adžić/foto: Vlada CG

Spajić i Mandić Crnu Goru vode u propast, njihov politički cilj se svodi na to da našu državu bace na koljena. Oni su svojim štetnim djelovanjem ugrozili evropski put Crne Gore, odličnu poziciju i raspoloženje institucija koje smo imali u Briselu, pritom pokvarivši i dobrosusjedske odnose koje smo baštinili sa svim zemljama regiona, saopštili su iz Građanskog pokreta URA nakon sastanka rukovodstva partije sa Opštinskim odborom u Bijelom Polju.

Iz URE dodaju da će se tim namjerama “snažno oduprijeti, kako u Parlamentu, tako i na lokalnom nivou”.

,,Spajić i Mandić više nemaju nikakav legitimitet da vrše vlast na državnom nivou, a rješenje za izlazak iz krize u koju su svjesno uvukli Crnu Goru su vanredni parlamentarni izbori”, ističu iz URE.

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović i potpredsjednik Filip Adžić juče su boravili u radnoj posjeti Opštinskom odboru URA Bijelo Polje, tokom koje su dogovorene dalje aktivnosti na jačanju partijske infrastrukture i niza aktivnosti od značaja za lokalnu zajednicu.

U tom smislu, u saopštenju za medije navodi se da bjelopoljska URA će krajem ljeta održati novu opštinsku izbornu konvenciju.

Navodi se da je rukovodstvo pokreta URA izrazilo veliko zadovoljstvo značajnim prilivom novih članova u Bijelom Polju, poželivši im dobrodošlicu u tim koji će Crnu Goru uvesti u Evropsku Uniju, njegujući politiku mira, prosperiteta i građanske Crne Gore.

Tokom sastanka, iz GP URA kazali su da je posebna pažnja data radu Foruma mladih koji u narednom periodu planira set svojih budućih aktivnosti.

13

avatar
1000
12
1
0
 
13
rajkoSuri MosorČinjenicaMajalicemjeri
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Suri Mosor
Gost
Suri Mosor

Ti si Dritane napravio dosad najveću nepravdu Crnogorcima time što si njihovu kulturnu baštinu predao srpskoj crkvi koja je leglo četništva i izvor svakog zla.

Činjenica
Gost
Činjenica

Ko su ova dvojica, zalutali u politiku

rajko
Gost
rajko

ova dvojica su gromabi CG!

Maja
Gost
Maja

Ako mi je jasno sto se ovaj dvojac javlja po ovom pitanju? Pa nisu ljudi kratkog pamcenja, pa su zaboravili njihov “učinak” u procesu EU integracija.

licemjeri
Gost
licemjeri

Vi ste sve ovo započeli , sad sjedite i gledajte. Neće URA dati.

TV_EU
Gost
TV_EU

Nevjerovatan je bezobrazluk ovoga kudravka da nekome zamjera zaustavljanje puta ka EU

svizajedno
Gost
svizajedno

Potpuno ste u pravu ali začetnik sramnih radnji protiv interesa CG ste vi nazalost bili sa nadasve štetnim ugovorim sa SPC tkz temeljni ugovor … žigosani ste Abazovicu dok ste živi za izdaju , vazalstvo i poltronstvo , ostajete zauvjek antologiski primjer Albanaca izdajnika CG za čestitog čovjeka do bi bio uzasan teret … !

Vukoman
Gost
Vukoman

Čuti kudravi ti si bio kolovođa glavni i ti si započeo CG voditi u propast a tvoji nastavljači je vode u propast do kraja. Da je sreće svima bi vam bilo mjesto u Spuž.

Role je king
Gost
Role je king

Sjutra da budu izbori,prihvatili bi vlast sa njima za par fotelja.

cccccccv
Gost
cccccccv

Isti si ko oni izdajnici i krimosi, prodao si kulturna dobra srbiwzanu i njihovoj crkvi

RRRR
Gost
RRRR

Ama da vi to shvatiste za vrijeme korone i početka rata u Ukrajini do ovoga ne bi došlo!

Titov pionir
Gost
Titov pionir

Da i vi nešto pametno prozborite…svaka čast,tri bambija za vas dva👍

kiriku
Gost
kiriku

Slažem se. Ali ne znam zašto priželjkujete izbore kad se više nikad nećete primaći vlasti. Dok ste vi vršili vlast EU put je bio blokiran. Samo treba pročitati izvještaje Evropske komisije iz tih godina.

Send this to a friend