Politika

Đeljošaj: Rijaliti poruke koje su se juče čule iz Skupštine su trenutna elementarna nepogoda

Nik Đeljošaj (Foto: RTCG)

I poslije svega, dobijete ovakvu kulturnu i civilizovanu poruku, kazao je lider Albanskog foruma Nik Đeljošaj povodom obraćanja premijera Hrvatske Andreja Plenkovića o usvojenoj Rezoluciji o Jasenovcu.

“Mislim da i nakon svega, odnos treba da ostane odličan, da je većinska Crna Gora – Evropska, i proevropski orijentisana, i da želi nastaviti odlične odnose sa Hrvatskom, a da je jučerašnja poruka iz Crne Gore slučajna i na ivici većine od samo 41 poslanika od ukupno 81, a da još najmanje desetak poslanika nije glasalo iz uvjerenja, već da se ne odupre većinskom mišljenju partija”, kazao je on.

“Rijaliti poruke koje su se juče čule iz Skupštine su trenutna elementarna nepogoda, koja kao i svaka nesreća nanosi štetu, ali će je evropska i većinska Crna Gora znati kako da je sanira u narednom periodu. Sanirali smo i sramni napad na Dubrovnik i upravo Republika Hrvatska nam je pružila ruku podrške”, navodi Đeljošaj.

Ističe da kao i 1991. godine, albanski političari su znali kako da se odnose, njihovi poslanici u ime Albanskog naroda i Albanskog foruma nijesu dali legitimitet takvom aktu ni ulaskom u skupštinsku salu tokom jučerašnjeg dana.

“Jučerašnje glasanje nema nikakve veze sa žrtvama, kojima se poklanjamo i poštujemo i svakako osudjujemo zločine bilo gdje da su učinjeni, već je bila potreba za rijaliti predstavom. I da, kao što sam i obećao, nakon IBAR-a slijede nove odluke i preispitavanja, veoma brzo, jasno i odlučno!”, napisao je on.

7

avatar
1000
7
0
0
 
7
Expert123NikDjuroDarijaToto
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Expert123
Gost
Expert123

Steta je ucinjena i ne moze se tako lako sanirati.Jedino neka nova vecina da stavi van snage ovu rezoluciju bi popravila stvari.

Nik
Gost
Nik

I ti si dio te elementarne nepogode jer si u vlasti

Djuro
Gost
Djuro

Djeljosaj dvojno pa referendum, izlazak iz nato-a i sluzice tvoji albanci u vojsku Srbije. Ipak, cijenim to sto smirujes strasti bilo da to radis kao odgovoran predstavnik vlasti, bilo da imas plan B. Ostali gradjani ga nemaju pa ne zamjeri na strastima.

Darija
Gost
Darija

Nik zašto si još u lošem društvu ?

Toto
Gost
Toto

Tako je Niče. Idemo dalje.

Alban
Gost
Alban

Svaka ti čast ! Zapamtite, preko Spajica AV ce unistiti CG. Izadjite iz vlade !!!

natalija
Gost
natalija

Đeljošaj ne mlati, pojma nemaš što zboriš.

Send this to a friend