Politika

Đukanović čestitao Dan Opštine Golubovci

Milo Đukanović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom Dana Opštine Golubovci, predsjednici Opštine Tanji Stajović, predsjedniku Skupštine Ratku Stijepoviću, odbornicima, svim građanima Golubovaca i učesnicima svečane sjednice uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

„Obilježavanje ovog datuma prilika je da se podsjetimo istorije i tradicije Zete i njene neraskidive veze sa milenijumskim trajanjem crnogorske državnosti. Posvećenost slobodarskoj tradiciji ljudi sa ovih prostora i njihov doprinos izgradnji i razvoju crnogorskog društva, podstrek je i za nova pregnuća koja će doprinijeti boljem kvalitetu života svih građana ovog kraja sa ciljem da se ide u korak sa savremenim načinom života. Uvjeren sam da će vaša opština odgovornom valorizacijom vrijednih prirodnih potencijala, poljoprivrednih resursa, turističkih i privrednih kapaciteta i ubuduće biti dobar primjer održivog upravljanja u cilju unaprijeđenja ambijenta daljeg ekonomskog rasta i razvoja”, naveo je Đukanović.

Prema njegovim riječima, kvalitetna i fokusirana politika lokalne uprave u saradnji sa Glavnim gradom i uz očekivano odgovorniji odnos Vlade, garant je dostizanja evropskih standarda u pružanju usluga građanima Golubovaca na zdravstvenom, obrazovnom, infrastrukturnom, komunalnom i kulturnom i planu.

“Na taj način daćete puni doprinos neophodnom ekonomskom oporavku i daljem ukupnom društvenom razvoju Crne Gore.”, zaključio je Đukanović.

Send this to a friend