Politika

Željko Ivanović i Kremlj protiv Filipovića

Ljubomir Filipović

Ponovo smo pod talasom napada lažnih vijesti iz Rusije, koje se hrane narativom koji plasira Željko Ivanović i njegovi istomišljenici u zemlji i van nje, kazao je Ljubomir Filipović, izvršni koordinator Građanske inivžcijative 21. maj.

“Upravo sam pročitao tekst ruske državne novinske agencije “RIA Novosti” u kojoj se nazivam “nacionalistom i članom DPS-a”. U tekstu se koristi lažni citat u kom sam navodno rekao da sa vlasti “treba svrgnuti Srbe” i da ne krijem da nam je “glavni neprijatelj pravoslavna crkva”. Glavni sagovornik u tekstu je bivši konzul Ruske Federacije kojemu je Ivanovićeva vlada izgleda oprostila švercovanje lažnjih policijskih znački. Isti Đukić je osnivač i član ekstremističkih organizacija u Crnoj Gori poput “Noćnih vukova”, “Kozačke vojske” i “Sorok Sorokov” militantne ruske pravoslavne organizacije”, kazao je Filipović.

Kako je istakao, ova vlada izmišlja razne nepostojeće ekstremizme, dok ove realne pušta da cvjetaju u Crnoj Gori.

“Što se tiče sinhronizovanih Ivanovićevih prozivki i prozivki Kremlja, mislim da ih ubuduće treba ignorisati. Uz nekoliko pisama Medijskom razvojnom investicionom fondu u kojem se postavlja pitanje čime se bavi Željko Ivanović i na koji način i za čiji račun širi mržnju i obesmišljava dijalog”, zaključio je Filipović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Polako,dobila je crna gora svaku bitku,dobit će i ovu.
Tiha voda brijeg roni.

MitaHN
Gost
MitaHN

Samo ako vas Srbi oslobode!!! Može i kapitulacijom da pobedite, jer sve vaše pobede su kapitulacijom fobijene.

Mongro
Gost
Mongro

Ivanovic je taj kojem je voda dosla do poda! Sad pokusava da se na bilo koji nacin iscupa iz mulja koji je dobrim dijelom i sam stvarao. To je dobar znak! Svjesni su da se medjunarodna zajednica pokrenula, da su im se oci malo otvorile! Sad Ivanovic pokusava da uvede haos trgujuci sa rusima. Gotov je….kako god okrene!

MitaHN
Gost
MitaHN

Što je babi milo to joj se usnilo!!!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Samo neka puštaju klero-četnički ekstremizam, njima istima će to da se obije o glavu !
Ovo je Crna Gora !

MitaHN
Gost
MitaHN

Baš je crna, da crnja ne može biti!!!!

Send this to a friend