Politika

Ibrahimović: Pozitivan IBAR predstavlja pozitivnu poruku Crnoj Gori i cijeloj regiji

Ervin Ibrahimović
Ervin Ibrahimović

Dobijanje pozitivnog Izvještaja o procjeni ispunjenosti privremenih mjerila za poglavlja 23 i 24 (IBAR) za nas u Bošnjačkoj stranci predstavlja značajan i važan uspjeh, gdje smo za korak bliže našem programskom cilju i našoj političkoj viziji, članstvu Crne Gore u EU i koristim priliku da svakom građaninu čestitam na ovom iskoraku, poručio je lider Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović.

On je posebnu zahvalnost uputio službenicima državne administracije koji su dali ključni doprinos ovom zajedničkom uspjehu.

“Čvrsto vjerujem da će naše približavanje EU svakim novim korakom dodatno osvjetljavati ono što je ideološka i vrijednosna kompatibilnost ili nekompatibilnost aktera na političkoj sceni u Crnoj Gori i njihovih politika sa ideološkim i vrijednosnim temeljima na kojima počiva EU, te da će u periodu pred nama doći do ideološko vrijednosne kristalizacije političke scene. Nastavljamo da aktivno participiramo u kreiranju bolje, evropske budućnosti Crne Gore u interesu svih građana”, kazao je Ibrahimović.

Send this to a friend