Politika

SD Berane: Problem otpada, nakon brojnih obećanja, i dalje neriješen

Otpad u Beranama /Foto: SD Berane

Beranski otpad, tema godinama unazad toliko cirkularna da je postalo izlišno pričati o istoj, saopšteno je iz Socijaldemokrata (SD) Berane.

“Pa ipak, ne smijemo ostati nijemi na okolnost da ovaj problem, sada već decenijama i dalje opterećuje građane Berana. Budući da se približava izborna kampanja skloni smo da vjerujemo da će rješavanje ovog pitanja ponovo postati jedno od predizbornih obećanja lokalne samouprave”, poručuje se u saopštenju.

I sigurni smo, navode iz SD Berane, da će nas kao i svaki put do sada, “uvjerljivo ubjeđivati da će isto konačno biti riješeno”.

Otpad u Beranama /Foto: SD Berane

“Vrlo će biti zanimljivo slušati iracionalna obećanja o boljem životu, upućena građanima, pritom uzevši u obzir notornu činjenicu da jedan (od mnogih) banalan problem poput iznalaženja adekvatnog mjesta za odlaganje otpada, nije mogao biti riješen toliko dugo vremena”, dodaje se u saopštenju.

Priložili su fotografije koje, kako kažu, “potkrijepljuju” navedene tvrdnje.

“Kako ne bismo ostavljali prostor za eventualne demantije odgovornih za ovakvo stanje, objavljujemo fotografije koje potkrijepljuju navedene tvrdnje i ostavljamo građanima da na osnovu istih formiraju svoj utisak”, zaključuje se u saopštenju.

Otpad u Beranama /Foto: SD Berane

 

Send this to a friend