Politika Nakon susreta sa predsjednikom CDU i liderom opozicije

Spajić: Fokus na ekonomiji, EU integracijama i vladavini prava a ne na etničkim podjelama

Milojko Spajić

Želimo da se fokusiramo na ekonomiju, evropske integracije, vladavinu prava, a ne na etničke podjele, poručio je premijer Milojko Spajić povodom jučerašnjeg susreta sa predsjednikom CDU Fridrihom Mercom u Berlinu.

“Fridrih Merc, predsjednik CDU i lider opozicije, poznaje njemačku privredu jako dobro i biće velika pomoć u ekonomskom približavanju Crne Gore Njemačkoj”, napisao je Spajić u objavi na mreži X.

Cijeni naš položaj, prema riječima premijera, u odnosu na “100 odsto usklađenosti sa EU spoljnom i bezbjednosnom politikom”.

“Takođe jako poštuje našu ulogu u regionu koja je vrlo pomiriteljska i koja pruža ruku svima.  Želimo da se fokusiramo na ekonomiju, evropske integracije, vladavinu prava, a ne na etničke podjele”, stoji u objavi Spajića.

 

19

avatar
1000
18
1
0
 
19
DANKOTreskoZovite SergejaježMirko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
DANKO
Gost
DANKO

Kojoj ekonomiji ?Jedno radno mjesto niste otvorili

Tresko
Gost
Tresko

E moj spajko. Nista niste naucili.

Zovite Sergeja
Gost
Zovite Sergeja

Što ovaj mlati.

jež
Gost
jež

Fokus na ekonomiju, na pare i obećane plate za koje nema para? Za realizaciju “programa” Evropa 2, koji i ne postoji? A sve ostalo pored tebe može da izgori, jel? E, pa, premijeru, ne može tako jer si dužan da o svemu vodiš računa. Uostalom, dužan si i da građanima daš odgovor kad te nešto pitaju, a ne da se… Više »

Thorn
Gost
Thorn

Rece covjek koji pljacka CG a ljubi izdajnicke srbijanske skute…

marius
Gost
marius

Na ZB vec postoji jedan muljator, manipulator. Za dvojicu na ovako malom prostoru nemamjesta. Vi g-dine mozete bit samo losa kopija , vec postojeceg, a s vasom pricom o ekonomiji, bez postovanja EU politike prema ratu u Ukraini, prijemu Kosova u SE, i rezolucije o Srebrenici, smatrajte , tu vasu ekonomiju “mrtvim slovom na papiru”, jer za to vam treba… Više »

Festadjun
Gost
Festadjun

Fokusiraj se ti, al nekad napadni izdajnike kad srbuju !!!

Mirko
Gost
Mirko

Kako ce ih napasti kad je sam rekao da se vratio u Crnu Goru zbog crkve Srbije.Posto su oposlili temeljni ugovor, sada ga kao ne interesuju identitetska pitanja

Luće Di Santis
Gost
Luće Di Santis

Nemoš zajebat Njemce Spaiću, ako ne platiš na mostu ‘oćeš na ćupriji

Tara
Gost
Tara

Spajicu,kod nas vlada fasizam-diktatura crkve Srbije..zajedno stobom..naime-vi ste gospodine doveli ove iste fasiste puciste u Skupstini drzave CG..

Realan
Gost
Realan

Slažem se!!! Ali onda ne treba da slušate samo jednu vjersku zajednicu da vlada iz skenke!!,Što onda u popisu niste uklonili ta pitanja???

Jovan
Gost
Jovan

Ti Spajiću realizujes puzajuci ali na ne bas vješt način srpski svijet u CG. Prodaješ se kao promicatelj evropskih vrijednosti ali je to sve kratkog daha. Htio bi da izvrdas zapadnjake da se dokopas kakvih investicija ali da si protiv Kosova u EV i protiv rezolucije o Srebrenici.

Herceg Novi
Gost
Herceg Novi

Ja ne vidim da ste vi pokrenuli ekonomiju s mjesta!Osim što zapošljavate svetosavce bez konkursa,bez škole i bez zuba onda smo napredovali,ono baš.Fala Vladi i Milojku!

Tajfun
Gost
Tajfun

Glavni fokus je,na sirenju velikosrpske i cetnicke ideologije u Crnoj Gori,jer gazda iz Beograda nije zadovoljan za dosadasnji ucinak.

Money
Gost
Money

Ne mlati. Ekonomija tvoja je kula od karata. Pri tome, cijene su u nebo.

Hogar
Gost
Hogar

Spajića je postavila crkva Srbije🔞 što znači da je stav o genocidu identičan onome koji ima “sveti sinod” tj BIA,Vučić,Šešelj itd.

Maksim
Gost
Maksim

Prvo da se riješi pitanje pljačke crkava i
zemljišta koje je opljačkala tvoja crkva po Crnoj Gori!
Uostalom sve to što navodiš kao prioritet
je laž, jer si do sad sve slagao

može biti
Gost
može biti

Sram te bilo Milojica!

Čong Li
Gost
Čong Li

Ako ti jr vjerovat , kao sto nas izlazinja za srbijansko drzavljanstvo…

Send this to a friend