Fudbal

Bodovi za gornji dom

Remi u meču sa Zetom donekle je oslobodio šoka fudbalere Grblja poslije neočekivanog poraza od Iskre na domaćem terenu,pa preostale utakmice do kraja polusezone (Mladost, pa Petrovac) dočekuju u boljem raspoloženju.

Gol Šalete Kordića u finišu duela sa Zetom pozitivno je uzdrmao ekipu iz Radanovića, koj asa velikim ambcijama dočekuje naredne obaveze.

“Dolazi nam Mladost, pa Petrovac, i to su dvije prilike da osvojimo što više bodova i primaknemo se gornjem domu na tabeli. Spremni smo, a i motivisani da se na rastanku od domaćegterena založimo kako bismo imali solidnu zalihu za nastavak prvestva na proljeće. Mladost je pokazala uspon forme, ali imali smo prijatno iskustvo u nadmetanjima sa njima i priželjkujemo da se to nastavi”, rekao je kapiten Grblja Milan Carević, koji se poslije pauze zbog žutih kartona vraća u startnu postavu.

Poslije obilnih padavima, juče je u Boki Kotorskoj bilo sunčano i vjetrovito vrijeme, Mladost je posljednju pobjedu u Radanovićima ostvarila 19. aprila 2014. (3:1) tako da se očekuje da teren pored Jadranske magistrale bude suv i pogodan za igru.

Ljuljanović: Bolji smo

Mladost je lijek od poraza od Zete (1:0) našla u trijumfu nad Petrovcem (5:0). Poslije dva meča na domaćem terenu, „romantičare” do kraja polusezone očekuju dva gostovanja. Najprije Grblju.

Igramo protiv odlične i iskusne ekipe, koja voli da se nadigrava i uvijek igra na gol više. Očekujemo zanimljiv i veoma težak meč, pogotovo znajući da Mla-

dost u posljednjih nekoliko sezona nije prolazila dobro u Radanovićima i da je tradicija na strani domaćina. Ali, znamo što želimo, a to su tri boda. Daćemo sve od sebe da ostvarimo zacrtano, mislim da smo bolja ekipa od njih i da, ako budemo na nivou iz meča sa Petrovcem, pobjeda neće izostati kaže golman Damir Ljuljanović.

Send this to a friend